Saç kurutma makinesi ile ısıtarak sök. :wiinkk:
Kalan yapışkanları temizlemek için Aseton kullanabilirsin. WD40 yağlıdır. Ota b*ka herşeye WD40 sıkmayın güzünüzü seveyim![]()

Saç kurutma makinesi ile ısıtarak sök. :wiinkk:
Kalan yapışkanları temizlemek için Aseton kullanabilirsin. WD40 yağlıdır. Ota b*ka herşeye WD40 sıkmayın güzünüzü seveyim![]()
wd40 kutsal sprey. boynun tutulunca boynuna sıkarsın bel ağrısına beline kabız olunca malum yere :silent: .
herşeyin çözümü wd40 :queen:
Koltukaltına sıkılırsa ter kokusunada iyi geldiği söyleniyor, ayrıca romatizma ve siyatiğede birebirmiş hatta her gün tüketilirse kanseri bile önlüyomuş, uzmanlar yemeklerinize, salatalarınıza mutlaka wd40 sıkın diyorlar :queen:
wd40 arabanın boyasındaki çizikleride gideriyormuş,,şaka değil youtubede videosu var ,wd40 ın bi ölüme çaresi yok galiba
elektrik aksamında lütfen wd40 kullanmayın.killingroad arkadaşım yanılıyorsun.lütfen neden diye sorma.aynı zamanda yanıltıyorsun.üzerinde contact cleaner ibareli ürünleri elektrik aksamında kullanabilirsiniz.bu benim mesleğim.lütfen bu tür bilgilerde atmayın kafadan.kablolara zararı olur.araştırın sorun anlayın dinleyin.wd40 ile temizlemek yıllardır yapılan bir şey değil.
dostum tank padi ısıtarak çıkarman gerekiyor eğer altında yapışkan parçaları kalırsa sentetik tiner yardımı ile boyaya zarar vermeden çıkarabilirsin https://www.grippatch.com.tr/ bu markayı incelemenizi öneririm sökerken takarken problem yaşamayacağınız motorunuzun boyasına kesinlikle zarar vermeyen malzemelerden oluşuyor ürünlerArkadaşlar eskiyen tank padi söküp yerine yenisini yapıştıracağım. Sökerken nelere dikkat etmeliyim?
üstad site acaba senin ve reklamını mı yapıyosun ?dostum tank padi ısıtarak çıkarman gerekiyor eğer altında yapışkan parçaları kalırsa sentetik tiner yardımı ile boyaya zarar vermeden çıkarabilirsin https://www.grippatch.com.tr/ bu markayı incelemenizi öneririm sökerken takarken problem yaşamayacağınız motorunuzun boyasına kesinlikle zarar vermeyen malzemelerden oluşuyor ürünler