Tank Pad nasıl sökülür?

Arkadaşlar eskiyen tank padi söküp yerine yenisini yapıştıracağım. Sökerken nelere dikkat etmeliyim?

Saç kurutma makinesi ile ısıtarak sök. :wiinkk:
Kalan yapışkanları temizlemek için Aseton kullanabilirsin. WD40 yağlıdır. Ota b*ka herşeye WD40 sıkmayın güzünüzü seveyim :)

Saç kurutma makinesi ile ısıtarak sök. :wiinkk:
Kalan yapışkanları temizlemek için Aseton kullanabilirsin. WD40 yağlıdır. Ota b*ka herşeye WD40 sıkmayın güzünüzü seveyim :)

wd40 kutsal sprey. boynun tutulunca boynuna sıkarsın bel ağrısına beline kabız olunca malum yere :silent: .

herşeyin çözümü wd40 :queen:

wd40 etketi söküyor onu biliyorum fakat orayı yağlı bırakırsa bir sonra ki tank pad düzgün yapışmaz.

saç kurutma makinası ile ısıtmalısın,çok rahat şekilde çıkıcaktır.Aseton kısmına gelince onunla ilgili bir yorum yapamıyorum,içindeki kimyasallar motorun platik veya diğer kısımlarında boyana,yüzüeye zarar verir mi.Zarar vermediği bilinen çözücüler vardır mutlaka,heee belki asetonda zarar vermez emin değilim.Eğer göze alırsan,ufak ve görünmeyen bir kısımda deneme yap önce biraz bekle ne etkisi olacak,ona göre karar verirsin.

ayrıca arkadaşlar konu açıldı diye yazıyorum,kontak vs gibi elektrik devrelerini temizlemek bakımı yapmak için WD40 sıkmayın, WD40'ın ayrı ürünleri var,ben aldım, WD40 Contact Cleaner , özel üretiliyor elektrik olan devreleri temizlemek için aman diyim,normal wd40 la temızlenmez kontak montak ve diger elektrikli yerler.

Son düzenleme:
wd40 kutsal sprey. boynun tutulunca boynuna sıkarsın bel ağrısına beline kabız olunca malum yere :silent: .

herşeyin çözümü wd40 :queen:

Koltukaltına sıkılırsa ter kokusunada iyi geldiği söyleniyor, ayrıca romatizma ve siyatiğede birebirmiş hatta her gün tüketilirse kanseri bile önlüyomuş, uzmanlar yemeklerinize, salatalarınıza mutlaka wd40 sıkın diyorlar :queen:

wd40 arabanın boyasındaki çizikleride gideriyormuş,,şaka değil youtubede videosu var ,wd40 ın bi ölüme çaresi yok galiba

Koltukaltına sıkılırsa ter kokusunada iyi geldiği söyleniyor, ayrıca romatizma ve siyatiğede birebirmiş hatta her gün tüketilirse kanseri bile önlüyomuş, uzmanlar yemeklerinize, salatalarınıza mutlaka wd40 sıkın diyorlar :queen:

hem istenmeyen tüylere çözüm olduğu gibi kelliğe ve köseliğede çözüm oluyor :queen:

Tankpadi soktum elimle ama altinda oldukca igrenc izler kaldi yarin wd40 ile temizleyecez sanirim ardindan iyice yagini alip yenisini yapistiracagim.

wd40 arabanın boyasındaki çizikleride gideriyormuş,,şaka değil youtubede videosu var ,wd40 ın bi ölüme çaresi yok galiba

Doğrudur benim yapmışlığım var. :)
Arkadaşımla kız arkadaşı bende kalmışlardı, sabah baktık kızın arabasına bir taksi sürtmüş geçmiş köşeden, sarı sarı boyasını bırakmış tamponun ucuna. Hafif hafif sıkıp bezle bastırarak sildim, boyada bir açılma da olmadı, sarıyı da misler gibi çıkardı.

Electical contact cleanerın farkını bilmiyorum şimdi gördüm, ama motosikletin hareketli parçalarının tamamını (elektirk gelenler dahil) WD40'la temizlemek yıllardır yapılan bir şey yahu. Pası falan alıyor, kabloya bir zararı olmaz ki.

elektrik aksamında lütfen wd40 kullanmayın.killingroad arkadaşım yanılıyorsun.lütfen neden diye sorma.aynı zamanda yanıltıyorsun.üzerinde contact cleaner ibareli ürünleri elektrik aksamında kullanabilirsiniz.bu benim mesleğim.lütfen bu tür bilgilerde atmayın kafadan.kablolara zararı olur.araştırın sorun anlayın dinleyin.wd40 ile temizlemek yıllardır yapılan bir şey değil.

Tank pad sokme konusu elektrik aksamina nasil geldi anlamis degilim..

Sakın aseton vs sürme boyası akabilir motorun benden söylemesi tecrübe edindim aman diyeyim.

söktüm ve yenisini taktım arkadaşlar.. önce elimle söktüm. klasik wd40 ile güzelce temziledim çok basitçe temizledi..
ardından bol su ile yağ kalmaması için yıkadım. kolonya ve temiz bir bezle iyice yağsız hale getirdim ve yeni padi yapıştırdım.

elektrik aksamında lütfen wd40 kullanmayın.killingroad arkadaşım yanılıyorsun.lütfen neden diye sorma.aynı zamanda yanıltıyorsun.üzerinde contact cleaner ibareli ürünleri elektrik aksamında kullanabilirsiniz.bu benim mesleğim.lütfen bu tür bilgilerde atmayın kafadan.kablolara zararı olur.araştırın sorun anlayın dinleyin.wd40 ile temizlemek yıllardır yapılan bir şey değil.

Yahu araştırın diyorsun sonra lütfen neden diye sorma diyorsun. :)
Güzel bir şekilde açıkla dinleyelim, teşekkür edelim. Böyle yazarsan bir anlamı olmaz ki.

Motosikleti
hornet 750
Arkadaşlar eskiyen tank padi söküp yerine yenisini yapıştıracağım. Sökerken nelere dikkat etmeliyim?
dostum tank padi ısıtarak çıkarman gerekiyor eğer altında yapışkan parçaları kalırsa sentetik tiner yardımı ile boyaya zarar vermeden çıkarabilirsin https://www.grippatch.com.tr/ bu markayı incelemenizi öneririm sökerken takarken problem yaşamayacağınız motorunuzun boyasına kesinlikle zarar vermeyen malzemelerden oluşuyor ürünler

dostum tank padi ısıtarak çıkarman gerekiyor eğer altında yapışkan parçaları kalırsa sentetik tiner yardımı ile boyaya zarar vermeden çıkarabilirsin https://www.grippatch.com.tr/ bu markayı incelemenizi öneririm sökerken takarken problem yaşamayacağınız motorunuzun boyasına kesinlikle zarar vermeyen malzemelerden oluşuyor ürünler
üstad site acaba senin ve reklamını mı yapıyosun ?
yapmıyosan neden 9 yıl sonra cevap verdin :ROFLMAO:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar