Merhaba arkadaşlar Gümüşhane-İstanbul arasında yaptığım yolculuğu buradaki başlık altında paylastim. http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/166923-pulsar-as-150-ile-gumushane'den-istanbul'a.html
YA ABILER ARKADASLAR YOKMU BU MOTORU SAGGLAM SEKILDE TEST EDEN TITRESIM DURUMU NEDIR MOTORDA YAKIT DURUMU KMYE KAC KURUSTUR BILEN EDEN YOKMU
Merhaba, hayirli olsun motorunuz, zaten sizdede var ayni motor titresim varmi yokmu ne kadar yakiyor bilmeniz lazim, rodajda diye tam anlayamiyorsaniz ben kendimce cevapliyim size, 40tl ye doluyor 350km den fazla gidiyor ne kadar yakiyor hesaplayin işte, titresim 100-130 arasi var ama 100km den asagi suratlerde pek rahatsiz etmiyor, tek silindirli 150cc motordan da fazla bisey beklememek lazim bence, aklınıza takilan sormak istediginiz baska soru varsa yazin elimden geldigince cevaplamaya calisirim, tekrar motorunuz hayirli olsun gule gule kullanin, ayrica face de bajaj pulsar as 150 grubu var buraya da uye olabilirsiniz hayirli geceler.
Arkadaşlar bugün Pulsar 150 As satın almış bulunmaktayım. Uzun pazarlıklar sonucunda 6.500TL gibi bir fiyatta anlaşıp el sıkıştık. Kronik sorunlar çok fazla varmı bu modelde kullanan arkadaşlarımızın yorumunu bekliyorum.
Sıfır aldı hocam, arkadaşı takip ediyordum ordan biliyorum.Kardeşim sıfırmı aldın o fiyata?
Sıfır aldı hocam, arkadaşı takip ediyordum ordan biliyorum.