Bajaj Bajaj Pulsar As 150 Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı

Sonunda 1.000km yi devirebildim, 3 aydir kullaniyorum ama ev iş arasi mesafem kisa oldugu icin km yapamiyorum, objektif bir şekilde bugüne kadarki + ve - lerini yazmak istiyorum... Akü problemi yasadim ilk olarak, motor sogukken kesinlikle calismiyordu ayak marsi ile çalıştırmak zorunda kaliyordum, serviste degistirdim bu seferde akü akitma yapti 3.kez aküsü degisti sonunda problem çözüldü, yan ayak sensorum bozuldu sürekli ayak acikmis gibi görüp stop ediyordu iptal ettim parca gelince garantiden degisicek, bunlar haricinde problemim olmadi, artilari cok rahat bir motor kullanimi yormuyor, titresim cok olmamakla birlikte birazda olsa var, kafa grenaj ve on cam ruzgari baya engelliyor gayet iyi, mercek farin aydinlatmasi gayet güzel, görüntüsü arka lastik 130luk olsa tadindan yenmiycek ;-) sonuc olarak gayet memnunum almak istiyenlerede bayide test etmelerini öneririm, mutlaka begeniceklerdir.....

Merhaba arkadaşlar, Uzun süreden beri takip ediyorum bu motoru akü olayı ve lastiklere kafam takıldı piyasada kolayca kaliteli lastik bulabiliyormuyuz bu modele ?

Motosikleti
Henüz yok.
Evet arkadaşlar pulsar 200ns ye yapmış olduğumuz 3cm gidon yükseltme artık ns150 ve as150 için de aynı kalitede üretime başlanmıştır, ben dahil bir çok arkadaş ns200 de sorunsuz bir şekilde kullanıyor eğer almayı düşünürseniz Muhammet beyle 05396013533 irtibat kurabilirsiniz veya Kadıköy Bajaj servisi Baymoto ve Kağıthane Kayalar motordan da temin edebilirsiniz.
35c250.jpg

12d617.jpg

2f4a4d.jpg

Merhabalar, dün itibariyle Bajaj Pulsar AS 150 ile aranıza katıldım. Yaklaşık bir yıldır Bajaj modellerini, modellerin forum sayfalarını takip ediyordum. Motorumu tercih etmemdeki en önemli faktör Ekrem Ata Bey ve Kuralkan'nın bu işe ciddiyetle ve dört elle sarılmış olduğunu görmemdir. Bayiye (Amasya-Merzifon Bayii/Halil Bey ve Metin Usta) aslında Discover almaya gitmiştim, ancak gerek bayi sahibi ve çalışanlarının yakın ilgisi gerekse motorun yakışıklılığı beni çok etkiledi. Üstüne bir de motoru test etmemdeki ısrarları ve karar verdikten sonra ödeme koşullarında gösterdikleri kolaylık cabası oldu ve -belki de bir çılgınlık- aldım Pulsar'ı. Gerçi henüz kursa devam ediyorum ve ehliyetim çıkmadı ama motosikletimi apartmanın altında tutuyor, seviyor, temizliyor, çalıştırıp otoparkta birkaç tur atıyorum ama şimdilik içimde tarifsiz bir mutluluk var. Bu sayfanın 150 NS sayfası kadar canlanması ve bilgi-tecrübe-foto paylaşımlarımızın artması dileklerimle... Tekeriniz dengeli bassın...

Merhabalar, dün itibariyle Bajaj Pulsar AS 150 ile aranıza katıldım. Yaklaşık bir yıldır Bajaj modellerini, modellerin forum sayfalarını takip ediyordum. Motorumu tercih etmemdeki en önemli faktör Ekrem Ata Bey ve Kuralkan'nın bu işe ciddiyetle ve dört elle sarılmış olduğunu görmemdir. Bayiye (Amasya-Merzifon Bayii/Halil Bey ve Metin Usta) aslında Discover almaya gitmiştim, ancak gerek bayi sahibi ve çalışanlarının yakın ilgisi gerekse motorun yakışıklılığı beni çok etkiledi. Üstüne bir de motoru test etmemdeki ısrarları ve karar verdikten sonra ödeme koşullarında gösterdikleri kolaylık cabası oldu ve -belki de bir çılgınlık- aldım Pulsar'ı. Gerçi henüz kursa devam ediyorum ve ehliyetim çıkmadı ama motosikletimi apartmanın altında tutuyor, seviyor, temizliyor, çalıştırıp otoparkta birkaç tur atıyorum ama şimdilik içimde tarifsiz bir mutluluk var. Bu sayfanın 150 NS sayfası kadar canlanması ve bilgi-tecrübe-foto paylaşımlarımızın artması dileklerimle... Tekeriniz dengeli bassın...

Üyelik tarihi 24.06.2016.
Ne kadarda objektif bir mesaj.

Bende bu ürünü almayı düşünüyorum hatta bugun bi ilan gördüm uygun fiyata fakat 1 saat içinde satmışlar, bir şey sorucam sigorta ücreti ne kadar yatırdınız ?
Babamın üzerine yapmayı düşünüyorum bende 40 yaş üzeri tahmini ne kadar çıkar ?

Bende bu ürünü almayı düşünüyorum hatta bugun bi ilan gördüm uygun fiyata fakat 1 saat içinde satmışlar, bir şey sorucam sigorta ücreti ne kadar yatırdınız ?
Babamın üzerine yapmayı düşünüyorum bende 40 yaş üzeri tahmini ne kadar çıkar ?

İstanbulda yaş 55 34 plaka sıfır motor olarak baktırdım ilk araç olucağı için 1000 tl aşası yok benim yaş 30 1.200 tl çıktı

Cevap için teşekkürler gerçekten çok yüksek bu fiyattaki motorlar için bi kaç yıl önceki konulara bakıyorumda millet 150-200 liraya fazla diyormuş birde şimdiki fiyatlara bak

Arkadaşlar arka ve yan çanta demiri bulabildiniz mi AS150 için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

Facede ki grupta yan ve arka canta demiri yaptiran arkadaslar var onlarla irtibata gecip nerde yaptirdiklarini ogrenebilirsiniz...

Merhabalar... Dün işlemlerimi tamamladım. Sigorta 405 tl tuttu (Ergo sigorta, yaş 39, kayıtlı ilk araç, tokat ikamet) Trafik Tescil 190 tl. Şoförler odası dosya parası 10 tl. Plaka basımı 25 tl. Toplam: 630 tl.

selamlar herkese bende 150 as modeli aldim goruntu gayet cok guzel simdilik daha 50 km de alali 1-2 hafta anca oldu merak ettigim konu km ye kac kurus yakiyor ortalama bu modeller yardimci olabilecek varsa cok sevinirim

Merhabalar balkes 1010, hayırlı olsun. Tekeriniz düz bassın. Ben de yeni aldım motosikletimi, bayiden eve 110 km geldim, 60-80 km aralığında sürdüm. 15 tl yaktı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------

Merhabalar, mercek far karşıdan gelenleri rahatsız ediyor olmalı ki sellektör yapıyor araçlar. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler. . .

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------

http://i.resimyukle.xyz/SyS2.jpg

Motosikleti
Henüz yok.
Merhabalar balkes 1010, hayırlı olsun. Tekeriniz düz bassın. Ben de yeni aldım motosikletimi, bayiden eve 110 km geldim, 60-80 km aralığında sürdüm. 15 tl yaktı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------

Merhabalar, mercek far karşıdan gelenleri rahatsız ediyor olmalı ki sellektör yapıyor araçlar. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler. . .

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------

http://i.resimyukle.xyz/SyS2.jpg

uzun far açık olabilirmi veya far tası yukarı bakıyor olabilir, farın sol veya sağ tarafında biraz iç kısım da far ayar vidası olması lazım bir kontrol edin veya servise gidin ayar yapsınlar.

YA ABILER ARKADASLAR YOKMU BU MOTORU SAGGLAM SEKILDE TEST EDEN TITRESIM DURUMU NEDIR MOTORDA YAKIT DURUMU KMYE KAC KURUSTUR BILEN EDEN YOKMU

YA ABILER ARKADASLAR YOKMU BU MOTORU SAGGLAM SEKILDE TEST EDEN TITRESIM DURUMU NEDIR MOTORDA YAKIT DURUMU KMYE KAC KURUSTUR BILEN EDEN YOKMU
Merhaba, hayirli olsun motorunuz, zaten sizdede var ayni motor titresim varmi yokmu ne kadar yakiyor bilmeniz lazim, rodajda diye tam anlayamiyorsaniz ben kendimce cevapliyim size, 40tl ye doluyor 350km den fazla gidiyor ne kadar yakiyor hesaplayin işte, titresim 100-130 arasi var ama 100km den asagi suratlerde pek rahatsiz etmiyor, tek silindirli 150cc motordan da fazla bisey beklememek lazim bence, aklınıza takilan sormak istediginiz baska soru varsa yazin elimden geldigince cevaplamaya calisirim, tekrar motorunuz hayirli olsun gule gule kullanin, ayrica face de bajaj pulsar as 150 grubu var buraya da uye olabilirsiniz hayirli geceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar