- Konu Yazar
Merhaba, Motosiklet tecrubem az fakat 250lik motor almak istiyorum. çok mu zorlanırım
Zorlanmazsın fakat her ilave 1 beygir seni ölüme bir adım daha yaklaştırır
1,82 boy ve 72 kiloyla 125 cc bana pek uygun gelmiyor. 250 cc motosiklet almaya çalışıyorum ve ilk motorum olacak. Efsanevi ybr 125 ile başla fikrine sıcak bakıyorsan oda uygundur. Seçim senin =)
1.85 boy ama 62 kilo125 cc kullanıyorum asla kötü durduğunu da görmedim arkadaşlarım da motor çok yakışıyor sana derler
100 cc cub da kullansam 1000cc SS de kullansam boy görüntüyü etkilemez boyun uzun olduğu sürece motoru daha rahat kullanırsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------
150 kilo bi adamın (daha fazla da olabilir benden 3 tane sığar o adama) 150lik CG kullandığını bilirim. Korumalı giysiler giyeceğiniz için (giymediğinizi varsaymıyorum bile) görüntüye dikkat etmemelisiniz. Türk insanı sonuçta uzun süre giyerim diye bir beden büyük alıp 10 kilo fazla gösteriyorlar.
Merhaba, Motosiklet tecrubem az fakat 250lik motor almak istiyorum. çok mu zorlanırım