AVM lerde nasıl güvenlik önlemi alıyorsunuz ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İzlediğim videolarda direksiyon kilidini kırıp çalan mı dersinz,arabaya yüklemeye çalışan mı dersiniz insanı tedirgin ediyor.Avmlere gittiğiniz zaman nasıl güvenlik önlemi alıyorsunuz ?

Varsa bu tip kilit yerlerine koyuyorum yoksa güvenliğin görecegi bir yere birakiyorum.
P61111-1046411.jpg

127

Sağlam bir disk kilidi ve motoru bıraktığın yeri iyi seç yeterli. Cevahir de mesala motor yerine bakan güvenlikler var sürekli bir de içlere bırakırsan birşey olmaz. Aynı şekil diğer avm lerde de göz önünde ve kolay kolay arabaya yükleyip gidemeyecekleri bir yere bırakırsan olur. Ama minibüs işi çok riskli olur adamlar için her yer kamera dolu orda yakalanmasa bile başka yerde illa ki yakalanır plakaya o minibüs. O yüzden Abus disk kilidi önemli. Sesini kesmek nerdeyse imkansız ve tek dokunuşta ötüyor kilitler.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Görünen yere park ediyorum, alarmlı disk kilidi takıyorum. Geceleri de bırakmıyorum(zaten yasak normalde).

Çoğu AVM'nin otopark-AVM girişi(içeri giren, güvenlikli bölüm) hem camekan oluyor, hem de etrafında önceden park eden motorlar oluyor. İlk tercihim burasıdır.

-5. katın en ücra köşesine koyup, gece bırakmak "gel beni çal" demektir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İzlediğim videolarda direksiyon kilidini kırıp çalan mı dersinz,arabaya yüklemeye çalışan mı dersiniz insanı tedirgin ediyor.Avmlere gittiğiniz zaman nasıl güvenlik önlemi alıyorsunuz ?

Ayet-el Kürsü duasını oku!!!

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------

Ayrıca branda ve alarmlı disk kilit

Avm de motor veya araba çalınırsa otopark sigortası karşılamıyor mu?

Biraktigin yeri de iyi ezberle yoksa benim gibi yanlis katta arayip ahanda goturduler kiz gibi motoru diye tribe girebilirsin :)

Abus alarmlı disk kilidini takıp da bırakıyorum. Ya da civarda daha pahalı motosiklet görürsem onun yanına. :D

Zorlu avm'ye ilk defa gittim, yarım saat motoru bulmaya çalıştım. Aklıma neler neler geldi bi bilseniz. :D

Ayet-el Kürsü duasını oku!!!

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------

Ayrıca branda ve alarmlı disk kilit

Okuduğu halde motoru çalınan tanıdıklara sahip biri olarak abus alarmlı disk kilidinin koruma ihtimali büyüktür dua okumaktan diyorum. Katılmak yada katılmamak tercihe bağlı.

Kesinlikle alarmlı disk kilidi, görünen bir yer ve ciyak ciyak öten bir spy 5000 :)

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Avm de motor veya araba çalınırsa otopark sigortası karşılamıyor mu?

Uygulama ve yasalar nasıldır bilmiyorum. Ama mantıken karşılamıyorlardır, çünkü girişte fiş/belge almıyoruz, çıkarken de ödeme yapmıyoruz. Elimizde kanıt bile yok yani.
AVM de büyük olasılıkla ödeme yapan, girişi belgeli araçları karşılıyordur.

motorcu adam avm'de ne arıyo ya? vitrinlere mi bakıyonuz?

hakkaten avm'de niye gezilir lan?

Zincirle mümkün olduğunca şasiden, değilse tekerlekten sabit bir yere bağlayıp alarmlı disk kilidi takıyorum. Bu önlemleri aldıktan sonra korkma çünkü çoğu kişi bisiklet kilidiyle dahi olsa bağlamıyor motosikletini, ee hırsız geldiğinde o motosikletlere mi yönelir seninkine mi ?

Motosikleti
V-Strom 800 DE
çift disk kilidiyle bırakıyorum ben de

DKN

niye merak ettiniz ki onu anlayamadım. zaten kilit vurulması gerektiğini biliyosunuzdur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar