VEArkadaşlar mrb bnde rs200 almayı düşünüyorum fakat aynalar ve gidonun yüksek olması hoşuma gitmiyor aranızda ayna değiştiren var mı varsa foto atabilir mi
bilgilendirme icin tesekkur ederim oncelikle. peki bu durumda agirlikli olarak on freni mi kullaniorsunuz. klavye icin kusura bakmayin internasyonel klavye kullaniyorum.VE
NORTON772 "Beyler motoru sattım gibi ve cc yükseltmek için ve abs'li olduğu için rs düşünüyorum yoksa ns almayı düşünüyordum. Ne dersiniz abs için bile olsa değer mi?"
Şahsi görüşüm, motorun gövdesi büyük olduğu için aynaların ve gidonun yüksekliği, rahatsız edici bir görüntü oluşturmuyor. Gidonun yüksekliği rahat sürüş imkanı sağlıyor. Durumu avantaja çeviriyor.
ABS özelliği de tercih edilmesinde önemli bir özellik. Motorumu kullanan arkadaşlar, ABS'nin çok iyi olduğu yönünde beğenilerini dile her zaman getiriyorlar.
Tercih sizlerin. Şimdiden hayırlı olsun.
Freni her zaman kombine olarak kullanmakta fayda var.Ben her zaman yanlız arka freni kullanırdım,durmaya yakın on frene basardim.2 senedir ön ve arkayı beraber kullanmaya başladım ve daha kısa mesafede güvenli duruyorum.
normalde ben de oyle kullaniyorum ama bunda abs olunca belki daha guvnli mi oluyor on fren ile sorayim dedim. yani kizaklama yapmiyorsa her sartta on fren daha mantikli gibi duruyor o zaman mantiken.
Arkadaşlar mrb bnde rs200 almayı düşünüyorum fakat aynalar ve gidonun yüksek olması hoşuma gitmiyor aranızda ayna değiştiren var mı varsa foto atabilir mi
Arkadaşlar mrb bnde rs200 almayı düşünüyorum fakat aynalar ve gidonun yüksek olması hoşuma gitmiyor aranızda ayna değiştiren var mı varsa foto atabilir mi
3. Motor şuanda garajda. Soğuk görmüyor. 3 hafta hiç çalıştırmamıştım. "cxe" arkadaşın da dediği, marşa bastığımda çalıştı fakat gösterge paneli çalışmadı. Gösterge panelinde "H:07" ve "dtA 3,1" ikazı yazıyor. Resmini çektim ama buradan paylaşmasını gerçekleştirmedimBu konu hakkında yardımcı olmanızı isteyecektim, ben sormadan önce açıklanmış zaten
)
merhaba arkadaşlar herkese iyi günler dilerim , motora yeni başlayacağım önceden 200 ns'i beğeniyordum naked olması ve fiyat uygunluğu cezbediyordu fakat bu sıralar ikinci el düşük km'li rs daha mantıklı gibi bende siz 200 rs kullanıcılarına danışmak istedim.Makinenin torklu olduğunu biliyorum yakıtı,gidişi nasıldır ? tavsiye edermisiniz ? Sabırla okuyup cevap verdiğiniz için teşekkürler .
bende sirf abs'den dolayi rs dusunuyordum fakat sonra finansal durum yuzunden ns tercih ettim. sorunlarin bir kismi eski modellerde gorulmekle birlikte zaman ufak tefek sorunlar duyuluyor ama ufak sorunlar genelde, yani cozulebilir seyler genelde yada zararsiz. rs guzel motor. racing tarzi cok sevmedigim icin ve finansal acidan dolayi ns tercih ettim. bildigim kadariyla egzoz sesi ve motoru 1 beygir daha guclu galiba. gidisi hizli ve yakiti da az. ben dun depoyu doldurdum ve 273 km yapmisim ve 45 tl aldi depo. yani 16 kurus yakmis km'de.
bende sirf abs'den dolayi rs dusunuyordum fakat sonra finansal durum yuzunden ns tercih ettim. sorunlarin bir kismi eski modellerde gorulmekle birlikte zaman ufak tefek sorunlar duyuluyor ama ufak sorunlar genelde, yani cozulebilir seyler genelde yada zararsiz. rs guzel motor. racing tarzi cok sevmedigim icin ve finansal acidan dolayi ns tercih ettim. bildigim kadariyla egzoz sesi ve motoru 1 beygir daha guclu galiba. gidisi hizli ve yakiti da az. ben dun depoyu doldurdum ve 273 km yapmisim ve 45 tl aldi depo. yani 16 kurus yakmis km'de.
az geldi bana
Abicim nasıl yaptın sen onu yav. Araba kullanır gibi mi kullandın? Düşük devirde mi kullandın? Fren mi yapmadın nasıl o kadar az yaktırabildin?
Ben 7000-10000 devir arası kullanıyorum şehir içinde dur kalk yaparak hızlanıp yavaşlayarak kullanıyorum 4.5 lite/100 km yakıyor kuruş hesabıyla 25 kuruş. Otobanda kullanınca en fazla 20 kuruşa düşer.
Tabii ben hiçbir zaman düşük devir kullanmıyorum aleti neticede spor tarzda bir motosiklet yüksek devir kullanmak lazım.