Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorumu park ettiğim yer malesef ki dar bir ileri bir geri zor olduğu için yan sehpada dönderiyorum fakat bunun zararı var mı ? çünkü günde en az iki kere bu işlemi yapıyorum ileriki zamanlarda ayaklıkta sorun olur mu ?
yan ayak kütüğü alüminyum olan ktm'lerde sorun çıkıyor. Sizin motorda da böyle mi bilmiyorum. Alüminyum esneye esneye bir süre sonra metal yorgunluğundan kırılıyor. Ben bir kere değiştirmek zorunda kaldım. Aklınızda olsun.
Motorumu park ettiğim alan sizinki gibi aynı şekilde dardı. İleri geri yaparak çevirmek mümkün değildi.
Yaklaşık 6 ay boyunca her akşam ayaklık üzeri çevirip park ettim.
Aynı şekilde çevirerek park yerinden çıktığım zamanlar oldu.
Ayrıca zincirimi yağlarken yine ayaklık üzerine yatırıp yağlamasını yaptım iki sene boyunca ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Vites 1 e alınır, on fren sikilir motosikletin önüne yuklenilir,gaz verip yavaşça debriyaj salınır, teker kaymaya başladığında bacak yardımıyla motorun kıçı kaydırılır. En havalı ve kolay biçimde çıktınız tebrikler
Vites 1 e alınır, on fren sikilir motosikletin önüne yuklenilir,gaz verip yavaşça debriyaj salınır, teker kaymaya başladığında bacak yardımıyla motorun kıçı kaydırılır. En havalı ve kolay biçimde çıktınız tebrikler
Benim yan ayaklık böyle yapa yapa kırıldı. Sadece yerinde tutuyor ayaklığı. Ayaklığın üstüne alınca motor devrilmeye başlıyor. Bende orta sehpa ile kullanıyorum. Çinli motorum olduğu için pahalı bir parça değil ama değiştirmek için vakit lazım. O vakit bende yok işte.