Hocam videoyu youtube'dan izlersen hemen altta kırmızı abone ol butonu var.İlkay hocam eline emeğine klavyene sağlık. Ah bir de benim gibi elektronik kullanma özürlü birine
youtube a nasıl abone olunur derslerini verecek birini bulabilsem . SAYGILARLA.
Hocam videoyu youtube'dan izlersen hemen altta kırmızı abone ol butonu var.
Ya da kanal linkine tıkladığında açılan sayfada sağ üstte bannerin hemen altında yine kırmızı abone ol butonu var.
Fakat bu özelliği kullanabilmek için youtube üyeliği gerekip gerekmediğini bilmiyorum.
Bu arada 44 abone olmuş bile.
Hepinize teşekkürler kısa zamanda 100 aboneyi geçeceğiz anlaşılan.
2. Videoyu hazırlamaya başladım.
Konusu kontrol kaybı olacak.
Animasyona ek olarak kontrol kaybına örnek olabilecek gerçek kaza videolarını toparlamaya çalışıyorum.
1-2 güne bitiririm.
Aman abicim!2.animasyon için kontrol kaybına örnek kaza videosu bulamazsan haber ver abi.
Senin için kontrolu kaybedip video çekerim.![]()
Aman abicim!
Rahat durun.
Kontrol kaybına örnek olacak bol miktarda video var.
Yalnız videoladan biri yayalar ile ilgili olacak.
Fazla örnek bulamadım.
Yollarda bilaç kişiyi biçip kamera kaydı alırsanız iyi olur
Yola çıkmamakta diretirlerse kaldırımda da ezebilirsiniz.![]()
Ben şirketten yutupa giremiyorumBirde cepten bakayım dedim ama kanalınızın adını yazmadığınız için onuda bulamıyorum
r:. Biraz daha isimleri kullanırsak bana da yardımcı olmuş olursunuz.
Bu sorun sadece bende vardır belkide ama Yutup yerine dailymotion gibi sitelerde olabilirdi tabi sizde haklısınız, bu site diğer video sitelerine göre daha aktif ve daha çok insana ulaşma şansı var.
Yine de elinize sağlık zaman ayrımışsınız. Her ne kadar izleyememiş olsamda iyi iş çıkarttığınıza inanıyorum. Devamını da bekliyoruz artık . Başarılar.:cat: