radyatör koruma ben taktım 70 liraya almıştım sahibinden den
fakat takması çok zor tüm grenajlar sökülüyor filan yaklaşık 5 saat uğraştık geri toplamaya
Deme yaHeveslenmistim bende.O kadar ugtastiriyorsa hic almayayim
@Salurbey,sanırım garantiden değişecek parçalar için sizde Tuna motorla konuşmuştunuz.Ben geçen hafta konuştum dönüş yapacaklardı randevu için yapmadılar şimdi aradım parçalar gelmiş salı sabahına randevumu aldım ben.Sizi aramadılarsa bir arayın derim.
eeee benim 2 hafta oldu kardeşler motoru tercih ettik hatamı ettik
halen aramadılar ahhh be böyle durumlar olmasa ömür billah uğramam bu servislere
Bence siz tekrar bir arayın.Beni de aramamışlardı ama parçalar gelmiş randevuyu ayarladık.
aricam şimdi
yaa varya bu servisleri bu yüzden sevmiyorum işte bu yüzden bakıma götürmüyorum
3 kutu motul 7100 1 tane hava filtresi bide yağ filtresi sipariş ettim n11 den
Valla bende r125 te bakımları kendim yapıyordum garanti olmadığı için.
Ama sizin motor garanti kapsamında değil mi hala ? Serviste yaptırmayacak mısınız bakımı ? Benim elim mahkum daha 5 bin olmadı motor,bakımı serviste yaptıracağım
@Salurbey,sanırım garantiden değişecek parçalar için sizde Tuna motorla konuşmuştunuz.Ben geçen hafta konuştum dönüş yapacaklardı randevu için yapmadılar şimdi aradım parçalar gelmiş salı sabahına randevumu aldım ben.Sizi aramadılarsa bir arayın derim.
@Salurbey dostum Ersoy Motora gitmemenin tek sebebi yetkili servis ünvanının olmaması mı? Olumsuz bir tecrübe mi yaşadın yoksa?
Ben bir kere kardeşlere gitmiştim onun dışında sürekli Ersoylara gidiyorum fazlasıyla memnunum.
Arkadaşlar geçen bi arkadaşla tartışmaya girdik işin içinden çıkamadık daha servisi de aramadım bir tane motor var 2016 model fakat siyah benim bildiğim siyah 2016 model yok sadece matt grey var siteden baktığımda da böyle yazıyor ama motorun satıcısı idda ediyor bu motor 2016 model diye bir bilgilendirin bizi yahu