Gidon amortisörünün böyleside varmış !

Amortisör amortisörü demek istemedim :D Böyleside varmış.. Tek koldan tutması çok işlevsel durmuyor. Ducatiye özgü birşey sanırım :/

EgJQJ8.png

Bmw 1200 gs de de olmasi lazim yalnis hatirlamiyorsam. Ama mantik guzel dusunulmus

Tek koldan tutuyor olmasının işlevsel olarak bir kusuru yok o iki kol zaten tepeden bağlı birbirine. Gidonu sağa sola sallanınca amortisör kapanıp açılıyorsa nereden tuttuğunun bir önemi kalmaz.

Çok açıkta olmasından dolayı lastikten gelen çamurla kirlenmesi sorun olabilir belki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cok gerizekali bir is olmus. Hic tek catala hem de o kadar asagidan "steering damper" takilir mi?

Tek koldan tutuyor olmasının işlevsel olarak bir kusuru yok o iki kol zaten tepeden bağlı birbirine. Gidonu sağa sola sallanınca amortisör kapanıp açılıyorsa nereden tuttuğunun bir önemi kalmaz.

Çok açıkta olmasından dolayı lastikten gelen çamurla kirlenmesi sorun olabilir belki.

Oyle ama catallar az da olsa esner. Dogru olan "triple clamp" denilen yerlere takmaktir.

Akla ziyan bir durum gibi görünse de Hassasiyeti arttırmak maksatlı takılmış. Çok düşük darbeleri karşılamak için açı merkezinden uzaklaşmaya çalışmış. ( İlk bakışta böyle görünüyor ) Eğer böyle değilse çok moktan birşey olmuş.

Kendi kafalarına göre öyle bir şey yaptıklarını düşünmüyorum. Hypermotard oldukça dolu ve aksesuarlı duruyor muhtemelen yurtdışı forumlar veya ürünün kendi uygulanma alternatiflerine göre bir uygulama yapılmıştır. Öyle değilse komik bir durum tabii

Hafızam beni yanıltmıyorsa bir ara Ducati ve Honda 'da motogp 'de kullanmıştı direk şase'ye bağlı bur tarz bir gidon amörtisörü..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar