Selam arkadaşlar size dün yaptığım sürüş hakkında bir kaç bilgi daha verecem.
Isparta Antalya yaptım geldim dün. Klübümle beraber sürdük 3 motor. Takip ettiğim makinalar giderken, shadow 750 ve dragstar 1100 dü i. Haliyle hızımız 110 un altına pek düşmedi. Bazı yerlerde abartıp 160ı falan gördüler bendeki son hız yine 140 oldu. Hiç bir sıkıntı yaşamadım tek marşta 120 km yol yaptım ortalama hızım 100-130 arası oldu hep. Dönerken de shadow la xvs1300a yı takas ettik. Haliyle dönüşteki hızımız biraz da motor 1300a yı deneyelim diye daha yülsek oldu. Lastiklerim kötü olmasına rağmen bu iki canavarın arkalarından hiç ayrılmadım. Yattım kalktım, yokuş yukarı 125km ile çıktım, yokuş aşşağı saldım rahatladı düz yolda 140-140 gittim resmen zorladım makinayı dönüşte tık demedi. Bu sefer cidden inandım makinanın tamir olduğuna.
@darknife arkadaşım tek özellik sormuş. Standart bi 250 yani aham şaham bi artısı yok güzel yanları şu; kasa enfes antalyada 1100 1300 yan yana duruyorken gelip benim kıçı kırık rks ye ilgi gösterdi millet

Onun haricinde fabrikada cidden çok sağlam açmışlar makinayı 3. Vitesim antalyaya giderken 90 gördü sonra kesiciye girdi.(normalde hayatta sokmam kesiciye, 4. Vitesteyim sanıyordum yarım kasktan motor sesini de duymayınca asıldım) bu arada 140la giderken bile titreşim sizi rahatsız etmiyor yani nerdeyse hiç durmadan 300km nin üstünde yol yaptım ve baya diriydim yormadı vücudumu. Koltuk cruiser dan efsane rahat belki de bunun artısı olabilir. Olumsuz yönleri de şunlar;
Eğer boyunuz 190 yüzeylerindeyse bacak ağrısı çekeceksiniz. (Arada bi arka koltuğa oturup bacaklarımı uzatma gereği hissettim yolda) yine boyunuz uzunsa biraz boyun ağrısı çekebilirsiniz. Ya da temiz bi ape hanger taktırıp boynu rahat ettirebilirsiniz. Gidon bizim için biraz aşağıda kalıyo. Son olarak Her rks de olduğu gibi bu rks de de lastikler leş. Sakın güvenip fazla yatırmayın iki teker birden kaydırdım dönerken. Başka hiçbir problemi yok.
Motorum tamir olduktan sonra gerçekten keyifle sürüyorum şu an. Uzun yolun zevkini alıyorum. Hatalar hiç çözülmeyecek gibi geldiyse de eziyet çekerek de olsa çözüldü. Şimdilik durum bu arkadaşlar herkese iyi forumlar.