Uludağ Zirve Macerasi

Merhaba arkadaşlar 30/08/06 da bir uladağ gezisi düzenledik.
Dağ'a Kestel üzerinden çıkmaya başladıkve yollar çok dik,taşlı ve tozlu...
2250 metreye kadar çıktık(arkadaşta yükseklik ölçen saat var),göller bölgesine giittik.fotolar aşağıdadır.Aslında pek güzel olmadı ama bu ilk deneyimim,hem yazı hemde gezi olarak...o yüzden idare edin.
1yn5.jpg

2hh1.jpg

buda benim motorum hyosung rx 125. walla 125'lik bi enduro nasıl oralara çıktı arkadaşlar çok şaşırdı,bende tabi.
3wp4.jpg

BU DA BENDENİZ YENİ ENDUROCU
4zr8.jpg

5ta6.jpg

6gz4.jpg

7nc8.jpg

8xj5.jpg

9cv1.jpg

10wi5.jpg

BURADADA İSMAİL ABİMİZ TALİHSİZ BİR OLAY ATLATTI...DÖNÜŞ YOLUNDA RAMPA AŞAĞI İNERKEN VİRAJI ALAMAYARAK DİKENLERİN İÇİNE DALDI,RESİMDE PEK BELLİ OLMUYO AMA ASLINDA MOTOR BAŞ AŞAĞI DURUYO... KENDİSİNDE 1,2 DİKEN BATMASINDAN BAŞKA BİŞİ YOK.MOTORDADA ELCİK VE AYNADA HASAR VAR.İLK BAŞTAN GÖRÜNCE GÜLME KRİZİNE GİRDİK AMA SONRA AYIP OLUR DÜŞÜNCESİYLE KRİZE Bİ SON VERDİK...
11co9.jpg

12aj6.jpg
::utangac:

Helal olsun size,helal olsun.!

Yalniz başka foto yokmu.?

Seyit abattanmı çıktınız,başka bilgi lütfen.

Etibank'ın eski volfram tesislerine de gittinizmi?

Helal olsun size,helal olsun.!

Yalniz başka foto yokmu.?

Seyit abattanmı çıktınız,başka bilgi lütfen.

Etibank'ın eski volfram tesislerine de gittinizmi?

teşekkürler...
seyit abattan'mı bilmiyorum ama kestel çimento fabrikasından ileri devam ettik Arı sürücü kursundan biraz daha ileriden sağa döndük,köyün ismine hiç bakmadım...
wolfram madenlerine değilde göller bölgesine gittik...

teşekkürler...
seyit abattan'mı bilmiyorum ama kestel çimento fabrikasından ileri devam ettik Arı sürücü kursundan biraz daha ileriden sağa döndük,köyün ismine hiç bakmadım...
wolfram madenlerine değilde göller bölgesine gittik...

Alaçam köyünden çıktınız herhalde.Bizde çıkmıştık,ama motorla değil tabi,traktörle:p
Güzel gezi olduğuna eminim,tebrikler.

paylaşımın için teşekkürler.güzel bi gezi olmuş.
kaza içinde geçmiş olsun.eeee cross ruhu varsa serde çekeceksiniz bu düşme kalkmaları.:wiinkk:

endro farkı diyorum tipini hiçde beğenmesemde o motorların yaptıkları ve yapabilleceklerini düşündükçe bir kat daha fazla hayran oluyorum 125 lik bir motorla uludağa çıkmakha! birisi söylese dalga geçiyor olmalısın derdim tebrikler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylaşım için teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
asi ruhlar sizi yürekten kutlarım

abi olmak isterdim yerinizde her şeyi geride bırakıp taroslara sürgüne çıkmaya.. Ol mak isterdim yerinizde ruhumu teslim etmek isterdim özgürlüğümü torosların zirvesine teslim eylemeye güzel resimler son olarak yaşamak isterdim sizinle o güzelliği...

myheart, o cbr temizlene bildi mi.....yoksa hala çamur sarısı mı :)

Valla tanzikli suyu vurunca oyle bi cıkıyokı... Dısarda şimdi kapıdan bana bakıo motor cbr.. Arkadasın motor oda. Benımkıde aynı sekilde.. Sadece eksoz da camurlar kaldı... oda sıcaklıktan yapısan ve ozenle temizleme isteyen camurlar. onemli de diil ya kalsın ole cıkar elbet bi gün :)

güzel gezi yaşam tarzımı yansıtan cruiser'ımın yanına bir adette enduro düşünmüyorum değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar