- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar.
Günden güne artan motovloger akımına bende katılmayı düşünüyorum
Fakat ne @motorcumuhabbeti gibi akıcı konuşmam var,
Ne @Tuğra ELİBÜYÜK gibi canavar bir motosikletim var,
Ne @Altın Elbiseli Adam gibi motosiklet inceleyebilirim
Ne de @Betasürümü gibi iyi bir motosiklet anlatımcı değilim.
Gaziantep'de yaşayan 110 cc'lik scooter bir motosikleti olan motorcuyum.
En iyi olduğum şey yemek yemek, fatness yapmak :queen:
Gaziantep'de belkide adımımı atmadığım lokanta, restoran, kebapçı kalmadı. Demek ki bende vlog yapmaya karar verdiysem Sonradan gurmelik yaparım ve Gaziantep'de ki isim yapmış yerler haricinde saklı ve uygun fiyatlı lezzetleri araştırırım ve motosiklet üzerinde genç bir gurmelik yaparım diye düşündüm
Tabi düşünceler sadece bununla kalmıyor. Asosyal bir insan olduğum için ne facebook ne instagram ne de twitter kullanıyorum
Çevremde dostum diyebileceğim 3 arkadaşım ve ailem var o kadar :mrgreen:
Şimdi arkadaşlar sizden istediğim yardımlara başlıyayım çok uzattım yine
Bir logo ve intro yapmaya ihtiyacım var.
Muhasebeciyim bilgisayarlarla aram ve ingilizcem min. seviye de bana yetecek şekilde.
Bu yüzden kolay kullanabileceğim logo tasarım programı ve intro programı önerilerinizi bekliyorum.
Bu arada fikirlere, ağır eleştirelere ve taşlamalara her zaman olduğum gibi açığım. İnsan kendini eleştirilerle geliştirir.
Kanalın ismini motosikletimle ilgili olması için GurmeDash koymayı düşündüm.
Slogan düşündüm 2 tane var şimdilik aklımda .
1. Türkiye'nin en genç, motosikletli ve sonradan gurmesi gurmedash.
2. Bir garındaşınıza birde gurmedash'ınıza güvenin
2. Bence tırrttt :mrgreen:
Logo yapabilirsem gösteririm ama şimdilik basit bir paint logomdan bahsedeyim :mrgreen:

fikirlerimi sunayım logoda bu motorun üstünde ben oturcam hafif göbekli kasklı kaskın solunda kamera sağ elim gazda sol elimde dürüm ve barış işareti yapıyorum aynı o ses türkiyenin logosu gibi mikrofon yerine dürüm :mrgreen:
Bunu yapıp 1 ay sonra kanalı 45 aile takipçisi olduğu için kapatmayı düşünüyorum. Fikirleriniz benim için önemli introyuda merak edenler (ki hiç zannetmiyorum) için anlatabilirim
Günden güne artan motovloger akımına bende katılmayı düşünüyorum
Fakat ne @motorcumuhabbeti gibi akıcı konuşmam var,
Ne @Tuğra ELİBÜYÜK gibi canavar bir motosikletim var,
Ne @Altın Elbiseli Adam gibi motosiklet inceleyebilirim
Ne de @Betasürümü gibi iyi bir motosiklet anlatımcı değilim.
Gaziantep'de yaşayan 110 cc'lik scooter bir motosikleti olan motorcuyum.
En iyi olduğum şey yemek yemek, fatness yapmak :queen:
Gaziantep'de belkide adımımı atmadığım lokanta, restoran, kebapçı kalmadı. Demek ki bende vlog yapmaya karar verdiysem Sonradan gurmelik yaparım ve Gaziantep'de ki isim yapmış yerler haricinde saklı ve uygun fiyatlı lezzetleri araştırırım ve motosiklet üzerinde genç bir gurmelik yaparım diye düşündüm
Tabi düşünceler sadece bununla kalmıyor. Asosyal bir insan olduğum için ne facebook ne instagram ne de twitter kullanıyorum
Çevremde dostum diyebileceğim 3 arkadaşım ve ailem var o kadar :mrgreen:
Şimdi arkadaşlar sizden istediğim yardımlara başlıyayım çok uzattım yine
Bir logo ve intro yapmaya ihtiyacım var.
Muhasebeciyim bilgisayarlarla aram ve ingilizcem min. seviye de bana yetecek şekilde.
Bu yüzden kolay kullanabileceğim logo tasarım programı ve intro programı önerilerinizi bekliyorum.
Bu arada fikirlere, ağır eleştirelere ve taşlamalara her zaman olduğum gibi açığım. İnsan kendini eleştirilerle geliştirir.
Kanalın ismini motosikletimle ilgili olması için GurmeDash koymayı düşündüm.
Slogan düşündüm 2 tane var şimdilik aklımda .
1. Türkiye'nin en genç, motosikletli ve sonradan gurmesi gurmedash.
2. Bir garındaşınıza birde gurmedash'ınıza güvenin
2. Bence tırrttt :mrgreen:
Logo yapabilirsem gösteririm ama şimdilik basit bir paint logomdan bahsedeyim :mrgreen:

fikirlerimi sunayım logoda bu motorun üstünde ben oturcam hafif göbekli kasklı kaskın solunda kamera sağ elim gazda sol elimde dürüm ve barış işareti yapıyorum aynı o ses türkiyenin logosu gibi mikrofon yerine dürüm :mrgreen:
Bunu yapıp 1 ay sonra kanalı 45 aile takipçisi olduğu için kapatmayı düşünüyorum. Fikirleriniz benim için önemli introyuda merak edenler (ki hiç zannetmiyorum) için anlatabilirim