Mondial 100 MG Superboy sizce nasıl?

Bakarsan aşırı zorlamazsan o motorla turkiyeyi dahi gezersin
Fiyatına göre alınabilecek bir motordur
Ama unutma
Zorlamadan
Bakımını eksik etmeden
...

Bu bakim olayına titizim zaten sorum şu 150lik ile 90 km gibi hızlar ile gidebilir miyim zorlanmadan 100km de bir molalarla.

500 de 1000 de gider ama onunla sen gidemezsin. Amortisötler sert bir müddet sonra bel ağrısı yapar. Titreşim ilk başlarda çok farketmesende bir müddet sonra adamı aptal gibi yapıyor sersemletiyor. 250 km hatta fazla yol yaptığım olmuştur süperboyun başka benzeri ile ama yoruyorsu işte. Maden alacaksın 150 lik olanı al. Çoğu yeri 5. Vites ile çıkar ayrıca onun ön frenide disk teli koptu uzadı derdide olmaz.

500 de 1000 de gider ama onunla sen gidemezsin. Amortisötler sert bir müddet sonra bel ağrısı yapar. Titreşim ilk başlarda çok farketmesende bir müddet sonra adamı aptal gibi yapıyor sersemletiyor. 250 km hatta fazla yol yaptığım olmuştur süperboyun başka benzeri ile ama yoruyorsu işte. Maden alacaksın 150 lik olanı al. Çoğu yeri 5. Vites ile çıkar ayrıca onun ön frenide disk teli koptu uzadı derdide olmaz.

150lik almak daha mantıklı zaten vergisi çok değil. Yola gidilmez demişsiniz scooterla gidenler nasıl gitti hayret. Elbette yorucu olur da öyle çok yoracağını sanmıyorum.

90 ile rahat uzun yol yapılır mı 150likle? Bir de a1 ehliyet ile oluyor muydu 150? Bende ki a1.

a1 de 125 cc sınırlaması kalktı motor gücü 11 kw nin altında olacak 150 liğin 11 kw altında olması lazım 90 la gidersin titreşim azda olsa olur ama rahatsız edecek boyutta olmaz 100 lüğe göre

a1 de 125 cc sınırlaması kalktı motor gücü 11 kw nin altında olacak 150 liğin 11 kw altında olması lazım 90 la gidersin titreşim azda olsa olur ama rahatsız edecek boyutta olmaz 100 lüğe göre

150lik süperboy 9kw sıkıntı olmaz o zaman. 90 ortalama hız ile 500km yokda falan sıkıntı çıkarmaz değil mi? Şişme falan 100km de bi mola ile.

100 km de 20 25 dakka dünnendir hiç birşey olmaz ben 100 lükle tekirdağa gidip geliyordum :) yoruyordu biraz ama idare ediyorduk :)

evet a1 125cc'den yukarısını kullanamıyor, değişen kural sadece sürücü kurslarını kapsıyor. yani a1 ehliyeti 150cc motosikletler ile de verebilecekler.

150'lik cgler 100'lüklere göre daha fazla titriyor diye biliyorum ben (kullanıcısına sormuştum). o motosikletlerle uzun yol tavsiye etmem, çünkü daha önce 'titreşimden yolda şu parçası düştü bu parça düştü' gibi şeyler okudum. istedikten sonra her motorla her yola gidilir ama önceliğiniz güvenlik ve rahatlık olsun. titreşimli cg alacaksanız bunları bilin ki, önceden önlemini alın, zarar görmeyin.

Bajaj boxer al hocam mondiALMA ilerde pişman olma, ben o hataya düştüm, motorundan tut servisine kesat dandik. Kısa bir örnek veriyim; sfs sport almıştım sürekli far ampulleri patlıyordu, servise her gidişimde ampul parası bayılmaktan usanmıştım, canıma tak etti aradım fabrikasını şikayet için verilen cevap motoru petroldemi yıkıyorsunuz yada yağmurlu havadamı dışarı çıkıyorsunuz oldu. Bu sadece yaşadıklarımın 10 da 1 i

Bajaj boxer al hocam mondiALMA ilerde pişman olma, ben o hataya düştüm, motorundan tut servisine kesat dandik. Kısa bir örnek veriyim; sfs sport almıştım sürekli far ampulleri patlıyordu, servise her gidişimde ampul parası bayılmaktan usanmıştım, canıma tak etti aradım fabrikasını şikayet için verilen cevap motoru petroldemi yıkıyorsunuz yada yağmurlu havadamı dışarı çıkıyorsunuz oldu. Bu sadece yaşadıklarımın 10 da 1 i

Bajaj Boxer ile uzun yol yapılır mı? Onun fiyatı nasıl?

Bu açıklamayı, bu tarz konularda sıklıkla yazıyorum. 110cc yamaha cub'ım var. Uydu ve arabaların hız göstergelerine göre 3-5km/h fazla gösteriyor. Ben motorumun kadranına göre anlatacağım.
Gezilerimin tamamını artçılı ve topcase eşya dolu olarak yapıyorum.
Bu tarz gezilerde de ortalama hızımı 80-85km/h aralığında tutuyorum.
Motosikletin şişmesi nedir nasıl oluyor bilmiyorum. Hiç yaşamadım ve görmedim de. Ben motoruma nazik davranmış olmak adına 50-60km'de bir 10-15dk'lık molalar vererek geziyorum. Gezi planlamamı da buna göre yapınca sorun olmuyor.

Konfor için sele ile sele kılıfı arasında minder yada şişme minder kullanıyorum, faydası çok oluyor.

Bu düzenle, bu ortalamalar ile günde 250-300km yol gitmek bendeki limit. Fazlası da elbet yapılabilir ancak deneyimimi paylaşmış olmak için kendimden örnek verdim.

Bahsi geçen motorla da artçısız 75-80km/h ortalama hız ile 50-60km'de bir 10-15dk dinlendirilerek 200-250km yol yapılabilir ancak fazlası çok yorucu olacaktır diye düşünüyorum.

İnternette a1 in 125cc yı desteklediği yazıyor?

yönetmelik yeni çıktı eski yönetmeliğe bakıyor olabilirsiniz yeni sistemde kullanmanıza engel bir durum yok 11 kw yi geçmesin yeterli sürücü kırslarının sınav araçlarıda sizin kullanacağınoz araçların standartına göre hangi sınıf ise ona göre onay alıyorlar bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum

Bajaj Boxer ile uzun yol yapılır mı? Onun fiyatı nasıl?[/

3500 civarıydı en son fiyatı, forumda uzun yol yapmış abimiz var konuyu bulamadım baya bi km yapmıştı, bizzat motosiklet ustalarının önerisini de duydum şehir içi motoru az yakıyor sağlam vs.. Kullanıcısı değilim motorun fakat bajaj kötü marka değil kaldı ki bi çinliden kat ve kat üstün bi marka, git bi bak incele derim Çinli alıp başını ağrıtma..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Biz yazın 35-40 derece sıcağında günlük 300-350 km yol yapıyorduk geze geze o motosikletle.

Genel olarak ;

Titreşimi çok fazla yok.

Yakıt tüketimi güzel.

Malzeme kalitesi idare eder.

Yedek parça alternatifi bol.

Tamiri kolay ve basit.

5.vites 80 km/h'da 7,000 devir çevirir. Bu hız ve devir bandında istediğin yere git,gel.

100 cc olduğu için torku düşüktür. Uzun yolda sollamalarda dikkatli olman gerekir.

Genel olarak cep telefonu parasına ayağını yerden kesecek,güzel bir alternatif.

Bakımlarını aksatmazsan,motosikleti zorlamazsan uzun süre sana hizmet eder.

Kaç yapar dersen de 120 km son sürati.

Sona kalan 2 motor var dostlarım. Bajaj Boxer ve Mondial MG Superboy. Sizce hangisi?

Hocam bajaj boxer uzun yol yaz Google , adamın biri 9 bin km iki ayrı gezi yapmış, kafanda soru işareti varsa giderir sanırım, biri Çinli diğeri Hintli, biri Samsung diğeri Apple fazla söze gerek yok sanırım, Çinli alıp bana sövmek yerine Hintli al dua et bari..

Hocam bajaj boxer uzun yol yaz Google , adamın biri 9 bin km iki ayrı gezi yapmış, kafanda soru işareti varsa giderir sanırım, biri Çinli diğeri Hintli, biri Samsung diğeri Apple fazla söze gerek yok sanırım, Çinli alıp bana sövmek yerine Hintli al dua et bari..

Düşününce Boxer daha mantıklı daha sağlam olacaktır muhtemelen tek kafama takılan ön arka kampana biraz sıkıntı değil mi?

hemen baktım glamoura 2500tl daha pahalı bi 125 vergiye dahil nasıl aynı para.heyacanlandırdın beni.yinede sağol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar