Bu motorun nasil calistigini iyi biliyorum.(16 senedir Virago 250 (sizin motorun aynisi) kullaniyorum ve her yerini kurcalamisligim vardir. TEk karburatorklu basit bir motordur, ariza yapacak karmasik bir motor degil. Ariza verme ihtimali olan yerleri de bellidir. Karburator-konjektor-bobinler-stator. Bunlarin disinda kolay kolay ariza cikaracak bir yeri yok, olsa da tespit etmesi zor olmaz.
Yani anladigim kadariyla biraz kotu niyet var durumda. Burayi takip ediyorlar yazmissiniz daha once, eger takip ediyorlarsa yazsinlar neden motoru cikartip 1000 km yol yaptiklarini. Benim tahminim, bunlar sizin motorla sehirler arasi yol yapip gezmisler epey.
Benim de en büyük pişmanlığım oldu zaten enjeksiyonlu makina almak. Dediğiniz gibi karbüratörlü makinada basit sistem var arıza yapacak yerler net. Ben her an aha burası mı gitti aha şurası mı arızalı diye kafayı yemek üzereyim. O site okuma muhabbetleri de şöyle gelişti.
Aradılar beni, konuşmamız aynen şuydu;
+Merhaba,
-Merhaba,
+Fabrikamızın sosyal medya sorumlu sizin bi forumda yazdıklarınızı okumuş,
-Evet,
+Hakkımızda çok iyi şeyler yazmamışsınız,
-Evet ne yazmamı bekliyordunuz iyi birşey mi yaşadım motorla,
+Haklısınız ama sizden ricam motorunuzun durumu sonuçlanasıya kadar birşey paylaşmamanız,
-Size açık söyleyeyim, motorun videosunu çektim kurgusundaydım başıma gelen ne kadar sıkıntı varsa tek tek anlatacam orda onu da yayınlayacam,
+Anlıyorum ama sizden rica ediyorum şu motorun bizde kalacağı 10 günlük süre zarfında birşey paylaşmayın sonucunda vereceğimiz cevap sizi tatmin etmezse yine yapın paylaşımlarınızı,
-Peki .... bey siz rica ettiğiniz için 10 gün boyunca birşey yazmayacam (sebebi de adamın gerçekten ilgilendiğini hissettiğim için)
+teşekkürler
-iyi günler
Aramızda geçen muhabbet aynen bu eksiği var fazlası yok. Ki ben gizli hesaptan aramızda olduklarını düşünüyorum. Bazen birileri bi yazıyor sanırsın fabrika onun

Buraya açık hesaptan yazmaz adamlar gururlarına yediremezler bence.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
[/COLOR]Motorun arizalariyla iligli bir video yayinlayacaginizdan bahsetmissiniz, onu yayinlarsaniz, belki buradan tespit edebiliriz motorun sorununu, fabrika ve servisle ilgili yazilarinizin bir kismini okudum, anladigim kadariyla sizi epey oyalamislar ve teknik olarak pek haberleri yok motordan falan. Bugun git yarin gel usulu.[/QUOTE]
Video hazırlama işi kurgu eksikliğimden gecikti. Birazda iş yoğunluğum arttı o yüzden oturamadım başına. Ama bildiğim değişen parçalar, hataların videoları hatta kaydetmiş olmam lazım canıma kast ettiği video vs hepsini koyacam o video içine. Dediğim gibi başım biraz hafiflesin hemen oturup başına bitirecem videoyu.