- Konu Yazar
Normalde 12-13 civarı param vardı ama ailevi nedenlerden dolayı paranın bi kısmını babama vermek durumunda kaldım. Benim elimde kalan para 5/6 civarı bu fiyata bi tane motor almak istiyorum. Şimdiki motorum 125 cc vitesli. Bıktım bu motordan o yüzden ihtiyaçtanda değiştirmem lazım. Diğer motor çok sakat... Para düştümü seçeneklerde azalıyor aklıma scooter geliyor iş-ev-okul idare etmek için sym fiddle 3 çok tatlı geliyor. Ama bi yandanda bilmiyorum.
Aradığım özellikler bunlar çok bişey istemiyorum.
Beni okul-ev-iş üçgeninde rahatça götürsün kar kış demeden. Mesafeler uzak değil.
Motor arza çıkarmasın. Sağlam kaliteli olsun.
2 kişi binebilirim bazı zamanlar fiddle kaldırırmı bilemiyorum.
Uzun yola çıkmicam. Şöyle yaparım yenikapıdan bandırmaya, bandırmadanda 40 km zaten gitçeğim yer.
Öğrenciyim o yüzden de cbf-ybr istemiyorum. Belki işinde gücünde adam olsam ve eşim olsa düşünürdüm cbf-ybr ama şuan için benim için mantıklı ama inanın çok soğurum.
Çin malı istemiyorum.
Aradığım özellikler bunlar çok bişey istemiyorum.
Beni okul-ev-iş üçgeninde rahatça götürsün kar kış demeden. Mesafeler uzak değil.
Motor arza çıkarmasın. Sağlam kaliteli olsun.
2 kişi binebilirim bazı zamanlar fiddle kaldırırmı bilemiyorum.
Uzun yola çıkmicam. Şöyle yaparım yenikapıdan bandırmaya, bandırmadanda 40 km zaten gitçeğim yer.
Öğrenciyim o yüzden de cbf-ybr istemiyorum. Belki işinde gücünde adam olsam ve eşim olsa düşünürdüm cbf-ybr ama şuan için benim için mantıklı ama inanın çok soğurum.
Çin malı istemiyorum.