Işler değişti. Bütçem azaldı ne yapmalıyım?

Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
Orasından burasından ses gelsin, yağ akıtsın, motor stop etsin diyorsan pulsar alsın.

Pulsar 200ns aldım pişmanım.

Ya bizim insanimizin su olayina hayranim aman bi sorun ciksinda markayi yerden yere vuruyim biktik yani hep ayni dava.Bende 200 ns var kardesimdede 150 ns var aldigimizdan beri tik demedi motor grubumuzda 250r ve mt 25 de var yamaha mt yi ikidir cagiriyor kronik sorunlar yuzunden(bu cok guzel birsey marka malina sahip cikiyo ve hemen cozume odaklaniyor)ama mt yada r25 efso kral pulsar iyy kaka oluyo 2 3 kisi yuzunden ne diyim.

5-6 bin tl ye alıcagınız motorlar bellidir zaten arkadaşlar/abiler yazmış, şimdi siz diyosunuzki sorunsuz olsun , ucuz olsun , tipli olsun o paraya çok düşük bir ihtimal ben olsam sizin yerinizde ya masraflarına katlanır pulsar 150 alırım yada tipini boşverip ybr veya cbf alırım

2 teker 2 tekerdir. Zarar da etmek istemiyorsan kampanya zamanı cbf al geç. Zaten 2 ayda bir kampanyaya giriyor. Yok ille de şekil yapıcam diyorsan cfmoto 150nk kullanıcıları şuan için motorlarından memnun. 6500e veriyorlarmış sıfırını.

Sym 250 maxi scooter olabilir..Cbf250 olabilir biraz daha bulabilir isen burgman 400..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya bizim insanimizin su olayina hayranim aman bi sorun ciksinda markayi yerden yere vuruyim biktik yani hep ayni dava.Bende 200 ns var kardesimdede 150 ns var aldigimizdan beri tik demedi motor grubumuzda 250r ve mt 25 de var yamaha mt yi ikidir cagiriyor kronik sorunlar yuzunden(bu cok guzel birsey marka malina sahip cikiyo ve hemen cozume odaklaniyor)ama mt yada r25 efso kral pulsar iyy kaka oluyo 2 3 kisi yuzunden ne diyim.

2-3 kişi mi:mrgreen:

O kadar çok 200ns kullanıcısı şikayetçi ki
Serviste kime dokunsam bin ah işitiyorum

Bajaj Pulsar 150 NS

iyi gider, az yakar, şekli güzel, alırken satarken piyasasıda var bi düşün derim.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Aga bende tvs apache var gir profilime bak resimlere. 18.03.2016 tarihinde aldım ve bir hafta sonra bir senelik olucak. Motoru görüpte beğenmeyen yok öyle söyleyeyim. Tip diyorsan tvs apache.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar