Cbf ile uzun yola gidersin rahat rahat. Arkana bakmazsin. Ama sekilciysen apache olur
Hero Hunk varken şu cbf nasıl satılabiliyor anlamıyorum. Alımı, işletmesi ve yakıtı daha ucuz, daha dayanıklı ve 5 yıl garantili. 16 beygir, 13.5 tork. Ne işiniz var cbf ile.
Arkadaşlar öncelikle meraba yarın 2011 model bir cbf 150 alıcağım fakat son bi araştırma için internete girdim ve dikkatimi apache RTR 150 çekti görünüş olarak çok iyi fakat motoru nasıldır,titreme yaparmı,uzun yol yapılırmı,ileride başıma nasıl sorunlar açar,kasası ağır gözüküyor diğerine göre bu bana sıkıntı yapar mı sizce hangisini almalıyım...
Arkadaşlar Cbf 150 almaya karar verdim hepinize teşekkür ediyorum...
yeni kasa apacheye 3 sene bindim.13000 km yol yaptım.
3 sene boyunca hiç yolda bırakmadı.Hiç acaba dedirtmedi.
Titreşimden yana derdim olmadı.Titreşimi fazla diyenlere sor bakayım kaç kere tvs kullanmış.4 senelik forum maceramda anladım ki biri bir şey deyince 2-3 kişide onu onaylayınca kullanmayan,hatta görmeyen insan bile o konu hakkında kesin konuşuyor.Kullanmayan arkadaşlar mesaj sayınız bir eksik görününce karnınız mı ağrıyor anlamıyorum.Herkesin her konuda bilgisi var anasını satayım.
Tvs alırsan 150 cc motora göre sportif bir görünüşü olur.Işıklarda cbf ile yan yana gelince daha iyi anlarsın.Seri hızlanması mutlu eder,yakıtı benzinlik yolunu unutturur,parçası cidden kalitelidir.150 cc motordan daha ne beklenir bilmiyorum.
Satma meselesine gelince kısmetten öte yol yok.Tekrar 150 ccye dönecek olsam düşünmeden alırım.
Ben iki motoruda kullanmis biri olarak rtr 150nin kesinlikle cbften saglan oldugunu dusunuyorum yuksek devirlerde titresim oldugu dogru vites araliklarinin kisa oldugu dogru ki bu bence cok daha iyi bir durum. Ama tvsnin motoru hicbir zaman bozulmadi. Yag yakmadi en ugak sikinti dahi cikarmadi. Cbf yag yakti. Motor yaptirdim. Cbf in rtrden tek artisi titresim bunun disinda benim gozumde hicbir artisi yok.. tek seferde 8 saatte 750 km yol yaptim belim hic agirmadi. Normalde bel problemi olan bir insanim. Ama boyum uzun oldugu icin egilmeden dik tutabiliyorum gidonu. Kisa boylular sorun yasayabilir ben yasamiyorum. Arkadas zaten kararini cbften yana kullanmis. Artik konusmanin bir mantigi yok..Herşeyi toz penbe yazma bilader 25 bin km Apache kullandım titreşim yüksek devirde var, farlar yetersiz, iyi far alsan akü yetersiz, artçı ile ön kalkıyor yokuşta gaza yüklenemiyorsun, oturuş pozisyonu 1 saat motor üstünde kaldınmı belin ağrıyor, vites geçişleri çok sık, madem kullandın bunlarıda yazacaksın fanatiklik yapmanın gereği yok. Forum da bakıyorum herkesin dilinde titreşim var sadece yazıyosunuz. Söylediklerimin aksini iddia eden varsa gelsin beraber binelim gösteriyim..
selamın aleyküm resimden de görüldüğü üzere iki motorda yanyana ve gözle görülür farklar orada cbf arkadaşım şuanda sattı yan yana yola çıktığımızda performans olarak benim motordan geride kalıyordu her seferinde de bana baya bi söylenirdi la deli gibi gitme benim motor gitmiyor diye bu kısa hatıradan sonra demem o ki KP150 bu segmentte hatırısayılır bir yer yaptı fakat bizim insanımızın da ÖN YARGI çok baskın olduğundan ÇİN deyip geçmekteler ben bir KP150 sürücüsü olarak bu motorun ön yargıları kırdığını rahatlıkla söyleyebilirim ve ŞİDDETLE LİFAN KP150 TAVSİYE EDERİM.
Bide bu modeli hiç kullanmamış sadece uzaktan görmüş model üzerinde tecrübesi olmayan ve bilmeden konuşan standart lafları çan çin çondan uzak dur diyen şahıslar ben yorumumu konuyu açan arkadaşa yapıyorum lütfen sazanlayıpta yorumuma karşılık vermeyin LÜTFEN...!!
[url]https://resmim.net/f/ETF3qM.jpg[/url]
[url]https://resmim.net/f/JP64vp.jpg[/url]
[url]https://resmim.net/f/z1hjco.jpg[/url]