Herkesi nüfusuma almaya hazırım.. Başımın üzerinde yeriniz var..İHTİYAR;405702' Alıntı:Yarından tezi yok!!!!!
Nüfüs kağıtlarımızı size gönderip nüfusunuza kayıt oluyoruz.
Motorumun arkasından gelin demek istiyorum...:rendeer:İHTİYAR;405702' Alıntı:Hem siz ne demek istiyorsunuz?yoldan dönüp,motorunuzun arkasını bize çevirmekle..
Öyle mi yapıyorlar..?? Hiç görmedim.. :bounce: :queen:bizim buradakı millet napıyor yok şu buna ne dedi şunun şurasında bu var..
Ben malesef planladığım Karadeniz gezimi gerçekleştiremedim..ya cidden forumu sadece okuyorum hiç bi başlığa içimden bişi yazmak gelmiyo ama yani tepkisiz kalmaya imkan yoksüper olmuş daha yeni kaçkarlardan gelmeme rağmen içim içime sığmadı gene tebrikediyorum
![]()
Ben 1,76 boyundayım ve evet cross bir motor a binebiliyorum ...
Scooter motor a meraklı kız arkadaşın varsa onlara tavsiye et benim tarzım değil....
Ben malesef planladığım Karadeniz gezimi gerçekleştiremedim..
Ne senin Çinli ile ne de benim benzin katili ile upuzak yola gidemeyiz derim..Bayramlardan birinde şöyle up uzak bir yerlere gitmeyi düşünüyorum, Gürcistana kadar... Ne dersin ?
Ne senin Çinli ile ne de benim benzin katili ile upuzak yola gidemeyiz derim..
Birer F650 edinelim , o zaman Tayland'a kadar uzarız işte..:queen:
Sınırı geçene kadar imanımız gevrer bizim yahu..:queen:dostum benzin sorunu türkiye sınırları içinde sorun olur sınırı geçtikmi benzin fiyatları en azından yary yarıya yani beleş sayılır