Bayi söyledi
Honda mail atmiş mart sonu gelecekmis sevkiyat tarihi degismis dedi bayi.Nisan da aldiğimizda tek vergimi ödeniyor?6 ayda bir vergi ödeniyor diye biliyorum
Selesi nasil biraz daha mi uzun normal crf den farki varmi?
Seleye arka çanta demiri takip uzerine döşemeciden kirmizi ayni renk deri minder diktirirseniz iki kişi rahat kullanir.Benim crf 250L var döşemeciden sunger kestirip kirmizi deriyle kaplattim rahat ve guzel oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
Usb basit aliexpresten 5$ alirsiniz direk akuden baglanti yapilir sigortasida var ben crf me taktim guzel oldu
CRF 250 L e göre daha etli butlu, daha kaslı duruyor. Aldığıma pişman olmayacağım gibi...
evet sele bence aynı bir iki defa oturma fırsatım oldu gerçi.
Motorsikletten pek anlamam bu konuda bilgili arkadaşlardan yorum istiyorum iki farklı model var aklımda crf rally ve bajaj dominar 400 evet farklı klasmanlarda iki farklı motor biri Japon biri hint ancak ikisinde de ilginç çeken farklı özellikler var iki forumdan da yorum istedim belki konu dışı ama bilgi almak istiyorum sonuçta 20 bin para bağlayacağım teşekkür ederim şimdiden
selamlar , bende fuarın ilk günü kaporamı verdim yalnız o 18.500 den alanlardan olamadık ne yazık ki 19.900 ile alabildik , ben fuarda 2 kere bindim ve uzun uzun inceleme şansım oldu , kesinlikle crf 250 L den çok daha yakışıklı bir alet, daha etli butlu , güvenli duruyor , e eskisine nazaran ABS büyük bir fark , gel gelelim dual sport da olsa yol yapacağız ve ön siperlik de çok gerekli idi( ki crf 250 L almama sebebimdir ABS ve siperlik ).
Bayiler Fuarın 2. günü Nisan teslim araçların satışını Pazarlama müdürlerinin talimatları ile durdurdular keza 19.900'a da bir güncelleme gelmesi muhtemel, asla düşmez , aynı da kalabilir , artadabilir.
Mart teslimi diye söz aldık bayiden yalnız yine de %100 emin olamıyor insan , umarım Nisan'a kalmaz , şu havaların güzelliğinde motorsuzluk delirtiyor insanı , koca kış bekledik malum.
evet rakamlar inanılmaz yükseldi yalnız şuan almaz isek daha da gecikmiş ve belki de zamlı almış olacağız, herkes adına gönlündeki ve hayırlısı olması dileğiyle.
Selamlar Sadece asfaltta gidebilen motor yeterli olmuyor asfaltta devam ederken yol toprak ve bozuk olabiliyor her yola gidebilen enduro motor daha kullanişli zaten şehir içi yollarda pek düzgün deyil heryer çukur insanin belini sakatlar amortisörleri uzun motorlar daha rahat.Uzun yolda surekli yuksek suratlerde gidilmiyor 250cc ideal hem ekonomik hem vergisi düşük ben crf 250L Kullaniyorum memnunum her yola gidiyor şimdi rally alacağim inş o daha iyidir