Duke 200 ilk motor alsam olurmu Pulsar200 NS 2017 fiyati 11.500 oldu duke daha çekici geliyor ama çok haylaz makine ilk olmaz diyen var Kullanıcıları akıl verirse iyi olur 
Duke 200 ilk motor alsam olurmu Pulsar200 NS 2017 fiyati 11.500 oldu duke daha çekici geliyor ama çok haylaz makine ilk olmaz diyen var Kullanıcıları akıl verirse iyi olur![]()
Muratcan merhaba,
Bir de koruma demirini serviste mi taktırdınız ne kadar tuttu?
Merhaba @Ultraviolet. Aliexpress.com üzerinden sipariş ettim. Komine Sa212 model heybe çanta. Sipariş vereli bir hafta oldu. Mart sonu gibi gelmesini ümit ediyorum. Gelince fotoğraflarını çekip paylaşacağım. Fikir vermesi açısından çanta şu şekildeymiş.
Herkese merhaba,
Önümüzdeki hafta ilk motorum olacak olan 2.el bir Duke200 alacağım. Yalnız motorun zinciri paslanmış ve ön freni kullandığımda balata sesi geliyor.
motor henüz 5000km'de, balataların bitmiş olacağını sanmıyorum. Balatası bitmediyse balata spreyi ile sesi giderebilir miyim?
Zincir için de pas çözücü sprey kullanıp yeniden yağlasam değiştirmeden kurtarabilir miyim?
Deneyimli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
http://i.hizliresim.com/GBRRgy.jpg
Bahsi geçen zincirin durumu bu..
Valla güzel çantaymış. Güle güle kullanın. Artçıyla kullanımı mümkün değil gibi sanırım bir de o olsaydı tadından yenmezdi.