ns200 kuryelerin altındaki motor olma yolunda gidiyordu, bu motorda çooookkkkkkkk büyük HATA yaptılar, satışlar durunca anlayacaklar, millet yine honda cbf150, yamaha ybr125 bunlara geri dönecek, bakın görün ...
dominar 400'ün rakamı bence çok güzel, ancak problem o kadar parayı verene bajajı beğendirmek, cebinde parası olan gider japon alır, araba olsa gidip honda alır, hyundai'ye bakmaz bile, işte böyle bir şey, dominar400 bir ülke turu yapsın, reklama girilsin, tanıtılsın, umut var onda, benelli 500cc için 27000 tl diyordu beyler

biri naked biri enduro ama arada fark çok ... bu onun yanında can simidi
bir de cfmoto 400cc ile girecek, o 15000 tl'den girse epey dengeleri bozar... bu iki motor inazumanın satışlarını biraz bozacak gibi yakında, yamahanın inazuma'nın fiyatına ayar vermesi gerekebilir ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
Duke 390 varken siz o fiyatla bu motoru zor satarsınız.
ktm dünya markası, arabanın mercedesi, ktm sahibi olsam başım göğe eğer, bmw gibi marka, adam 2000 daha koyar onu mu alır diyorsun

bence garibanlar bajajdan gider, ktm servise girince bajaja göre nasıl oluyor

bende ktm olsa servise girmem o ayrı konu, ama yine gider ktm alırdım, aklın yolu bir

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
Gidip dolar kuru hesaplamış Hindistan'dan sanki dolar ile aliniyor. Hindistan rupisine göre hesaplayın bir zahmet.
sincanlı anlat biraz rupileri, çapraz kurları da öğrenelim, şimdi sen dolar artsada rupi ile gelen malın değeri aynı mı diyorsun? bir de bu motorlar rupi ile mi geliyor, gerçekten biliyormusun? bunların fiyatı artmadıysa firma mı fırsatçılıp yapıp fiyatları gazladı? çinden gelenler hangi döviz birimi ile geliyor? çin parası da usd gibi coşuyor mu?
ben sık sık taylanda gidiyorum, orada artık hiçbir şey alamaz hale geldiğimizi farkettim, fiyatlar burası gibi olmuş, onların fiyatları sabit değişmiyor, oradaki usd ve benzinde sabit gibi, onlarca yıldır hemde, bizde neden böyle? bir tek bizim başımız mı kel

müslümanız diye mi böyle oluyor

bu ülkede fiyatlar neden sabit durmuyor anlat bize