@Rulling hacım hala varım

Arkadaşlar son zamanda bilerek yazmadım motorun fabrika durumunun sonuçlanmasını bekliyordum şimdi sizlere baştan sona herşeyi anlatacam.
Fuardaa klübümle beraber rks yi ziyaret ettik. Orda da durumun ne olduğunu söylemediler ben direk birinci ağızdan sorunları ilettim müdür yardımcısına.
Orda söylenen şuydu... Sizi bu motordan zarar ettirmeyecez problerler çözülecek merak etmeyin dendi.
Motoru 10 gün içinde gönderecez dediler bugün 19. Gün ve sonuç geldi...
Motoru test ettiklerini ve bi hata bulamadıklarını (videoya rağmen) ve motoru olduğu gibi geri göndereceklerini ama bir kez daha bi sıkıntı çıkarsa iade sözü verdiklerini iletti müdür yardımcısı.
Birincisi, iade için kaç kere daha hata verecek motor yani motor üstünde ölmem mi gerekiyor paramı geri vermeleri için...
İkincisi, motorun detaylı şekilde hatalarını ve yaşadığım sıkıntıları anlattığım bir video hazırlıyorum. Bunun linkini de sizlerle paylaşırım zaten...
Üçüncüsü servis konusunda da fabrika konusunda da sizi tatmin eden cevaplar vermiyor. Sadece bekletip sizi oyalamaktan ibaret yaptıkları tüm haraketler.
Sonuç olarak 10.550 lirayı çöpe atmaya hazırım şu an. Buna gözüm yiyor artık. Tüm sorularınıza açığım artık. Motor gelse de gelmese de umrumda değil. Tekrar bilgilendirme yaparım burdan aranızdan kopmamaya çalışacam dostlar. Herkese iyi forumlar.