5800 dolar bu motor için çok değil abs'li ve lcd ekran var dolar 2 tl olsa fiyat 11 bin e düşüyor, bizim millet olarak firmalara bok atmayı bırakıp alım gücümüzü ve yönetimi sorgulamamız lazım.
5800 dolar bu motor için çok değil abs'li ve lcd ekran var dolar 2 tl olsa fiyat 11 bin e düşüyor, bizim millet olarak firmalara bok atmayı bırakıp alım gücümüzü ve yönetimi sorgulamamız lazım.
firmalar türkiye' de fiyatları makul tutma konusunda gerçekten sınırları zorluyor. döviz bazındaki fiyatlarına baktığınızda çoğu marka modelde en uygun fiyat türkiye' de aslında. fakat sıkıntı şuan ki kur ile çarptığınızda ortaya çıkıyor..
Siyah ve gp renkleriyle tr de 21.950 tl den satışa sunuldu.
[url]http://i.hizliresim.com/ojA719.jpg[/url]
R25'ten 4.250tl pahalı, bir tek artısı var ABS ve Çin montaj....:mrgreen:
LCD ekran ve uzaktan kumanda da var diye biliyorum
Uzaktan kumanda yok, Keyless-go,yani anahtarsız çalıştırmayi kast ediyorsan-o bunda değil 125 liğinde sadece var. TR'de bu yıl bu fiyatla satışta kalırsa uzunca bir süre Suzuki bayilerinde vitrin mankeni olarak kalır.
Uzaktan kumanda yok, Keyless-go,yani anahtarsız çalıştırmayi kast ediyorsan-o bunda değil 125 liğinde sadece var. TR'de bu yıl bu fiyatla satışta kalırsa uzunca bir süre Suzuki bayilerinde vitrin mankeni olarak kalır.
R25'ten 4.250tl pahalı, bir tek artısı var ABS ve Çin montaj....:mrgreen:
Bunu yazsanızda yine gidip vericekler oylarını takır takır reislerine. Bende sizin bu yazdığınıza benzer birşey yazacaktım lakin sildim. Çünkü anlatıyoruz ama birşey değişmiyor.
Ben umudumu kestim bizim insanımızdan , rte çıkıp analarına sövmedikçe takır takır oy alacak bizim halkımızdan.
Ki sövse bile doğrudur benim annem yapmıştır bir haltlar diyecek kadar insanlar bu adamı putlaştırdı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------
Kesinlikle katılıyorum , firmalarda kesinlikle suç bulmuyorum adamlar bize aslında ucuza veriyor aletleri , lakin yok ötv yok kdv yok paramızın değersizliği vs girince işe 21 bin oluyor işte 250 cc alet.