Merhabalar dragstar 650 ariyorum oncelikle bildirmek istedim !!! Satan var ise ;birde sizden biraz da abi nasihati almak isterimoncelikle alicagim motorda yogun bi custom yapacagim on tekerlegi kalin ve buyuk arkada keza ayni sekilde olAcak tek karasiz kaldigim nokta clasic modelmi secsem sport modelmi bilemedim cunku internerteki fotograflarin genelinde sportlar tercih edilmis bu oran 5 te 2 gibi yuksek sizce daha iyi custom yapila bildigi icinmi
Performan icinmi
Dusukte olsabu ihtimal on tekerlek ebatlariyla oynamak icin mi ve;
En onemlisi clasic ses olarak sporttan daha bi tatminkar daha bi icten hiriltili diye duydum sizce
Tecrubelerinizi aktarmaniz dilegi ile simdiden tesekkurler)
Custom da ön teker ince, klasik bakmalısın ya da custom alıp ön tekeri kalınla swap etmelisin.
Olur ama uğraşmaya değmez, şaft milini 1100 e uyarlatacaksın (kestirme, kaynatma), 1100 salıncağını 650 ye uyarlatacaksın (yine kesme kaynatma) Frene tertibatı kuracaksın ayaklık değişecek... Uzun ve pahalı iş..Merhabalar, aklımda bir fikir var mümkünmüdür acaba sizlere bir sormak isterim. Xvs 650 nin hep arka fren neden disk değil diye şikayetler var ve hep karşılaştırmalarda kampana fren dezavantaj olarak söyleniyor. Peki xvs 1100'ün arka disk fren sistemi xvs 650'e uyarlanamaz mı? Arka lastik ölçüleri aynı, diğer ölçüler de birbirine çok yakın. Neden olmasın?
Olur ama uğraşmaya değmez, şaft milini 1100 e uyarlatacaksın (kestirme, kaynatma), 1100 salıncağını 650 ye uyarlatacaksın (yine kesme kaynatma) Frene tertibatı kuracaksın ayaklık değişecek... Uzun ve pahalı iş..
Kampana yeterli bizim motorlar için ön çift disk olsa daha iyi olurdu, 1100 ün ön bacakalrını 650 ye takmak kolay ve kesme kaynatma işi yok. Bunu yapmak daha ucuza ve kolaya gelir.