Ben sakin kullaniyorum gaza gelmeden az devirli 3.9 suanda
Bu arada zincir on dislisinin ordaki kutuyu tutan 2 alyan vida var altli ustlu onlari bi ac
Kutuyu dikkalice cikart gaz yagiyla iyice bi temizle sonra guzelce tekrar yagla bakalim sorun olcwkmi
Yeni renklerden siyah hakkında bilgisi olan varmı. 250RR gelmeyince R25 gri alayım dedim ama 2017 de renkler değişmiş, Siyah tekrar gelmiş ama düzgün foto yok matmı olacak yoksa eskisi gibi parlakmı..
Valla hocam arkadaşım yamaha serviste çalışio o bakmış bugün temizlemiş o kapağı açıp bakmış bakımda zinciri temizlerken gaz yağı sıkılmış onun kalıntılariymis temizleyip bi süre binmiş ve birahane bakmış yağ gelen bir yer yokmuş kendim bizzat baktım dedi. Ayrıca benim yakıt 5.1 benim niye yüksek ki yüksek devir kullanmıyorum daha Birkaç kez bastım normalde max 9 bin devir çeviriyorum.
motor yenidir fazla yakar,artçılı sürersin yine fazla yakar o sorun değil düzelir zamanla
şuanda yağ geliyormu yine
Motor daha yeni hocam 1300 km de artcili biniyorum arada. Şuan için yağ falan yok hocam gene de takipte olacam. Ama arkadaşım kesinlikle bir sorun olmadığını söyledi eski bir arkadaşım iki sefer kontrol etmiş yok öyle bişey 1000 km bakımında zincir temizleme esnasındaki gaz yağı attıklarımıs zincir atmış oraya
aynen demekki motorda sorun yok yakında yakıt da düşecek daha yeni motor ee yaksın biraz.
Valla yaksada yapacak bişey yok aldık birkere aslan besleyen yemini düşünmezmis![]()
Konu açmıştım, vites geçtikten sonra vites pedalı yerine gelmiyordu.Servise götürdüm vites mil yayı kopmuş dediler.Sadece yay yokmuş komple vites mili değiştirdiler.Birde kullanıcı hatası olarak geçti garanti karşılamadı.Bir insan iç kısımdaki yayı nasıl koparabilir cok merak ediyorum motoruda zorlamadan kullanırım bütün bakımlar zamanında yapıldı. Sonuç olarak 350 tl civarı kitlediler. Motordan sogudum desem yeridir.Hem yedek parça çok pahalı hemde garantiye sokamıyoruz.
Yamaha bayileri lastik takiyor mu? Balans olayı kafama takiliyor
Arkadaslar bu camurluk hakkinda dusunceleriniz nelerdir ?
Sahibinden ilan no : 398088692
Ben hem gorsel hem islev olarak cok iyi olacagini dusunuyorum.
bahsettiğiniz daha çok amortisöre çamur falan gelmesin diye, arka kısımdan yine çamur gelecek kaçarınız yok yani, pulsar çamurluğu takarsanız arka kısma tabi metal bir parça da yapmanız lazım yoksa takamazsınız veya satılan arka çamurluk var mt25 ve r25 için.