Hakli olabilirsin dostum. Bugune kadar hic gormedim herhangibir markanin turkiyeye yuksek model cikarip baska ulkeye dusuk model urettigini. Bu arada fuara giden varmi goren eden fiyat belirlemislermi? Ben bugun bilet almaya gittim sabah 10 icin kalmamis aksama var aksamda calisiyorum yuksek ihtimal yalan oldu gidemicem. Giden resim ve fiyat paylasirsa yakindan fena olmaz
Bu gün fuar 14'de başlıyordu zaten.
Saat 13:30'da oradaydım. Büyük bir kalabalık vardı. Reklam olsun diye metro çıkışına Ford Ranger pikaplardan getirmişler. Taksi gibi fuarın girişine götürdüler bizi, fazla yürümemüş olduk.
Kapılar açıldı, kalabalıktan bilet almak için yarım saat kadar bekledik. Bileti olanlar daha çabuk girdi içeriye.
Neyse, xmax konusuna dönelim. Ben 3 ay önce xmax 250 almıştım. Fiyatlar artacak diye ehliyetim olmamasına rağmen aldım, kapalı garaja koydum, ehliyet alana kadar binmiyorum henüz. Havalar ısınınca ehliyeti de alacağım.
Fuarda Yamaha standında xmax 250 ve yeni xmax 300'ü gördüm. Xmax 300'ün fiyatı 26900TL. xmax 250 2017 model fiyatı ise 18bin TL. Ben 2016 modelini 16bin'e almıştım. (Bu fiyatalr absli fiyat. 300'ün abs olmayan versiyonu yok zaten)
xmax 250 2016 model ile 2017 model arasında bir fark göremedim.
xmax 300 görüntüsü çok güzel olmuş. görüntü dışında motor ve birkaç fark daha var ama aradaki 9bin liralık farka değer mi bilemem.
Kardeşim de iki arkadaşıyla birlikte motorlarıyla geldiler fuara. Gezdik, dolandık, bana ekipman baktık ama kalabalıktan montları rahat deneme şansımız fazla olmadı. Fiyatı uygun şeylerde çok kalabalık vardı, kalabalık fazla olmayan standlar da bütçemi aşıyordu.
Fuara kardeşim kendi MT7'si ile değil biraz km yapsın diye benim xmax ile gelmiş. Çıkışta otoparktan metroya kadar olan yolu kendi hiç binmediğim motoruma artçı olarak bindim.
Herşeyin fiyatı euro artınca uçmuş. Shoei kask baktık, kardeşim kendi kasnını euro ucuzken 1500 liraya almış, şimdi üzerinde 675euro etiketi görünce aynısından almaktan vazgeçtim. 1500 liraya kadar kask tavsiyesi arıyorum.
Ekipman için fuardan almak yerine bir cumartesi günü ayırıp kadıköy hasanpaşadaki dükkanlardan almak daha mantıklı olacak sanırım. Hiç bir şey almadım.

Bide resim ekliyim tam olsun bari
Hayırlı olsun. Caberg Duke benim de inceleyeceğim kasklardan.
Duke L ve XL beden Xmax sele altına sığıyor mu? Kullanıcılardan yorum rica edebilir miyim?
Bir de Duroid modeli olsaymış memleketimizde daha iyi olacakmıştı ama yok![]()
http://www.caberg.it/_LOCAL/_src/images/theme/casco-caberg/DRD/HVG/1.jpg
Cok guzelmis gercekten hosuma gitti. Bendekilerin ikiside large 2 ayni anda ne alta ne bagaja sigiyor. Birini cantaya birini bagaja koyuyorum mecburen. Xmax iyi bagaji var ama biraz kucuk sanki ironmax te genislettiler diye biliyorum
arkadaşlar merhaba,
videolarda görülen 2 ayna arasına takılı bu parçanın adı nedir? nereden tedarik edebilirim? tam olarak işlevleri nelerdir?
teşekkürler
momo da alışmışım akşam beyaz göstergeye normal xmax kırmızı bu ne dedim..
kamerada iyiymiş
İronmaxler de de beyaz yapmislar yine gostergeyi. Camera iyi ya ihtiyaci karsiliyo goproya falan dunya para vermeye gerek kalmiyor
Ben bunu aea ekibinde sürekli gezen bir hoca vardı adını unuttum şu an. Onun kymco scooter da görmüştüm. Önüne kızını aldığı zaman onun tutması için tutamak olarak kullandırtıyordu. Tabii emre arkadaşımız başka bir işlev için takmış olabilir. Gelince kendi söyler artık.
Şimdi aklıma geldi de. Acaba aynalar titremesin diye mi?![]()

arkadaşlar merhaba,
videolarda görülen 2 ayna arasına takılı bu parçanın adı nedir? nereden tedarik edebilirim? tam olarak işlevleri nelerdir?
teşekkürler