3 Motor Hakkinda Karar Veremedim!

Arkadaslar Bajaj Pulsar 150ns,Honda CBF 150 ve Yamaha Ybr arasinda kaldim.Amacim dusuk hizla geze geze uzun yol gitmek 7.000 butcem var (ekipman haric) hangisi avantajli olur yada bu butceye gore motor onerileriniz icin yardim istiyorum.Saygilar.:silent:

2017 yılında pulsar 160 cc ve yamaha ybr 125 yeni versiyonu geliyor

cbf 150 sallayın halen çöp halinde sayıyor

Bajaj pulsar 160cc araştırmanı öneririm

Ybr 125 alın tavsiye ederim. pulsar 150 ns'ye de bir bakın, sonra ybr'ye bir daha bakmazsınız gibime geliyor ama içlerinde en sorunsuzu, en sağlamı, en az yakanı ybr. ybr almam diyorsanız ns 150 alın.

Ybr 125 alın tavsiye ederim. pulsar 150 ns'ye de bir bakın, sonra ybr'ye bir daha bakmazsınız gibime geliyor ama içlerinde en sorunsuzu, en sağlamı, en az yakanı ybr. ybr almam diyorsanız ns 150 alın.

Oncelikle tesekkur ederim vakit ayirip cevap verdiginiz icin. Peki ybr, pulsar parca fiyat ve bulma konusunda SIKINTI cekermiyim?

Hocam sizin bahsettiğiniz kritere birde artçıyı ekleyince benim beklentim ön plana çıkıyor.Sizin için tavsiye değil ama üç motor içinden uzun yolda konfor konusunu düşünmenizi tavsiye ederim.Hangisinin sele konforu en kötü mesela?

Hocam sizin bahsettiğiniz kritere birde artçıyı ekleyince benim beklentim ön plana çıkıyor.Sizin için tavsiye değil ama üç motor içinden uzun yolda konfor konusunu düşünmenizi tavsiye ederim.Hangisinin sele konforu en kötü mesela?

Arastirmama gore Cbf selesi buyuk ama rahat degilmis ybr kullanip uzun yol yapanlar da biraz sikayetci pulsar bilmiyorum kullanan arkadaslar varsa bilgilendirirlerse sevinirim

Yeni fiyatıyla ybr ele kafadan.Cbf de keza öyle alınmaz o fiyatlara.pulsarın 160lığını bekleyin denmiş bence mantıklı.

Bajaj alabilrsin. Yakın bi tanıdığım 2015 modelini 6 bin liraya aldı 6 bin km de. ama o ns200 dü. cbf almanı önermem çünkü hala yerinde sayıyıor.

Sizin amacınıza en uygun motor Hero Hunk.

Düşük hızda geze geze uzun yol gidecekseniz kesinlikle Hunk.

Hele hele 7.000 lira bütçeniz varsa %200 Hunk.

Bayiler 1-2 saate kapanır bugün siparişinizi verin. O derece. :thumleft:

Arastirmama gore Cbf selesi buyuk ama rahat degilmis ybr kullanip uzun yol yapanlar da biraz sikayetci pulsar bilmiyorum kullanan arkadaslar varsa bilgilendirirlerse sevinirim

pulsarlarda 2016 dan onceki modellerin seleeleri kötü diyorlardı 2016da değiştirmişler ben hicbir sorun yasamadım 1.30 saat durmadan ustundeyken bile :)

Oncelikle tesekkur ederim vakit ayirip cevap verdiginiz icin. Peki ybr, pulsar parca fiyat ve bulma konusunda SIKINTI cekermiyim?

Rica ederim, ybr'nin parçalarını bulma konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Ybr'nin yan sanayi parçaları her yerde bulunur ve ucuzdur. Orjinal parçaları da servisinin olduğu her yerde vardır, ama fiyatı yüksek olur. Çünkü kalitelidir.
Pulsarın orjinal parçaları ybr'ye göre ucuz. yan sanayisini bilmiyorum, yoktur muhtemelen.
kafam rahat olsun derseniz direkt ybr'ye yönelin. Avrupaya yada dünyanın herhangi bir yerine geziye gitseniz, yedek parçasını bulursunuz.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
amacın uzun yol gitmekse cbf 150 aralarında bu açıdan en rahat motor olur, düz yollarda 90, rampalarda 60km/saate düşersin fakat kalıp ve oturuş olarak uzun yola en uygun motor cbf bence, aralarında en güçsüzüdür bu arada.

Sizin amacınıza en uygun motor Hero Hunk.

Düşük hızda geze geze uzun yol gidecekseniz kesinlikle Hunk.

Hele hele 7.000 lira bütçeniz varsa %200 Hunk.

Bayiler 1-2 saate kapanır bugün siparişinizi verin. O derece. :thumleft:
hero hunk la uzun yolmu yapsın titreye titreye çok zor

hero hunk la uzun yolmu yapsın titreye titreye çok zor

7 bin devire kadar zaten titreşim yok. Düşük hızda uzun yol yapılacaksa arkadaşın bahsettiği motorlardansa Hunk daha akıllıca duruyor. Cbf performans düşüklüğü sebebiyle özellikle artçılı gezilerde arkadaşa sıkıntı yaratır. Hatta yokuş çıkarken cbf de yüksek devir yapılacağından titreşim yine olacaktır. Arkadaşın talebine göre en iyi motor Hunk.

@CHAYLAQ Hunk için kapora verdin mi dün? :D

7 bin devire kadar zaten titreşim yok. Düşük hızda uzun yol yapılacaksa arkadaşın bahsettiği motorlardansa Hunk daha akıllıca duruyor. Cbf performans düşüklüğü sebebiyle özellikle artçılı gezilerde arkadaşa sıkıntı yaratır. Hatta yokuş çıkarken cbf de yüksek devir yapılacağından titreşim yine olacaktır. Arkadaşın talebine göre en iyi motor Hunk.

@CHAYLAQ Hunk için kapora verdin mi dün? :D

Yok daha vermedim cbf ve ns arasinda kaldim bide aklima tvs apache rtr soktular :wiinkk:

Bajaj'ın iki sefer test günlerine katıldım, pulsar 150'yi toplam 3kez kullandım. Artçı konforu önemli ise cbf, değilse pulsar.

Not:Hunk'ı bilmiyorum, incelemek lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------

Yanlis bilmiyorsam formda 125 cc ile 150 cc ile motorlarla kac bin km yol yapanlar var.

Ben de cub için uzun sayılabilecek günlük 350-400km'ye varan turlar yapıyorum örnek olarak. (artçılı ve eşyalı)
Sele ye yastık falan koyarak oturuyoruz o ayrı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar