Benelli Benelli TRK 502 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tedarikçi yetkilisi ben olsam bu motorun türkiye pazarına iyi bir fiyatla girmesi için en az 100 motor için ithalat maliyetleri hariç 0 sıfır kar ile satışa çıkarırdım.
üreticisi benellidende bu 100 motor için bir hizmet bedeli talep eder bu bedeli borcumdan düşerek kazan kazan modeli için baskı yapardım...veya şartlarımı zorlardım...çünkü muadilleri ile arasında çıplak fiyatında 3-5 binlira fark olursa bile tercih nedeni pek olmaz gibi geliyor.

şöyle ifade edeyim...
oradaki yakınıma tesbit edebildiğin kadar çok fazla km yapabilen motorları bulmasını istemiştim..
servislerinden ve motor sahiplerinden varsa herhangi bir yerinde erken aşınma,parça sorunları vs gibi şeylerdi...

yakınımın motor ile hiç alakasının olmadığınıda hesaba katarak yaptığım veya yaptırdığım sorgulara 10 üzeriden 8 verebiliyorum teknik durumlarına....

100 Tane getirmezler bu modelden sonuçta ucuz olan bir model değil 3 bin lira aşşağısı olursa emsallerini eritir piyasadan. Tanıdığın motordan anlamadığı için şüpheyle yaklaşıyosundur. şüpheyle yaklaşarak 10 üzerinden 8 veriyorsan alet gerçekten iyidir.

Arkadaşlar, gerçi fuarda göreceksiniz, kırmızısı harika. Nerden buldun nasıl çektin diye şimdilik bana sormayın. Fuarda bu motoru göreceksiniz, fiyatı cuma günü açıklanacak. Şu anda söyleyemiyorum.Motor çok etli butlu, özellikle kırmızısı çok seksi. Şimdilik iyi seyirler. Yakından görünce bana hak vereceksiniz!

4PYO4G.jpg
[/url][/IMG]

ldBRlJ.jpg
[/url][/IMG]

V02Rqv.jpg
[/url][/IMG]

Resimler fuar alanındandır..

505

Yukarıdaki fotoğraflar Benelli Türkiye sayfasına aittir.Alıntı yazdığınız iyi olmuş.Gelelim fasülyenin faydalarına givi 3lü set+bağlantı demirleri+givi öncam+öncam yanakları+elcik korumalar+motor koruma demiri+usb çakmaklığı ve fazlası standart olarak üstünde geliyor.3 lü çanta setinin fiyatı 33 ltlikten olsalar 2500 civarı.Demirleri hariç!Biraz realist olalım.Nc700 vs model bir motoru aldığınızda bu şekilde doldurmak için ne kadar ücret gerekir hesaplayın.Motorun satış fiyatı 26-27 arası deniliyor.Aksesuarı çıkarın 23 bine fln kuru hali gelse yine alınır.Mt7 olmuş 29bin kurusu.Olaya birde bu yönden bakın.

Yukarı daki fotoğraflar, sonda da yazdığım gibi fuar alanına aittir, sanırım tam okumamışsınız.Ya da dikkat etmemişsiniz.
Dikkatle baktığınız da stand olduğunu ve etrafını görürsünüz zaten.Gidince de göreceksiniz.
O iddia ettiğiniz Benelli nin sayfasındaki motor (Türkiye sayfası), beyaz renkte.. Ben insanlar bu merak edilen motoru fuar başlamadan görsün diye yardımcı olmak istedim.!
Bir de böyle bilmiş bilmiş atıp tutuyorsunuz ya, hasta oluyorum.:pr:

Son düzenleme:
Motor çok güzelmiş gerçekten. Bence yol versiyonuna aksesuar falan koymasınlar, arka çanta bağlantı demiri ve koruma demiri hariç hepsi opsiyonel olsun. Hatta tüm aksesuarlar opsiyonel olsun ama tek tek de alınabilsin. Artık firmalar bıraksınlar şu aksesuar dayatma işlerini...

Maşallah :) Motordan bir fotoğraf geldi ve ortalık 56 oldu fiyata 27 çok diyenler vardı geçen sayfalarda şimdi 32 verenler geziyor :D Full aksesuarla beraber 29.999 TL fiyat olacaktır arkadaşlar herkese hayırlı olsun :) Parça kalitesi hakkında bilgi bekliyoruz.

Motor harika görünüyor, bir arkadaş fuardan fotoğraf yolladı, çok heybetli bir motor 30 aşağısı hayal, motor ben buradayım diyor, bu sene bu motor satar👍

Aynen...30 liralari görürse zaten cok alternatif var..

Ne fiyatmis be arkadaş...çırakmı bunlar nedir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar