tedarikçi yetkilisi ben olsam bu motorun türkiye pazarına iyi bir fiyatla girmesi için en az 100 motor için ithalat maliyetleri hariç 0 sıfır kar ile satışa çıkarırdım.
üreticisi benellidende bu 100 motor için bir hizmet bedeli talep eder bu bedeli borcumdan düşerek kazan kazan modeli için baskı yapardım...veya şartlarımı zorlardım...çünkü muadilleri ile arasında çıplak fiyatında 3-5 binlira fark olursa bile tercih nedeni pek olmaz gibi geliyor.
şöyle ifade edeyim...
oradaki yakınıma tesbit edebildiğin kadar çok fazla km yapabilen motorları bulmasını istemiştim..
servislerinden ve motor sahiplerinden varsa herhangi bir yerinde erken aşınma,parça sorunları vs gibi şeylerdi...
yakınımın motor ile hiç alakasının olmadığınıda hesaba katarak yaptığım veya yaptırdığım sorgulara 10 üzeriden 8 verebiliyorum teknik durumlarına....
100 Tane getirmezler bu modelden sonuçta ucuz olan bir model değil 3 bin lira aşşağısı olursa emsallerini eritir piyasadan. Tanıdığın motordan anlamadığı için şüpheyle yaklaşıyosundur. şüpheyle yaklaşarak 10 üzerinden 8 veriyorsan alet gerçekten iyidir.