Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bu motorun nesi kötü yazarmısınız kullandım titreşim filan yok başka ne sıkıntıları var yada varmı

Arkadaşlar bu motorun nesi kötü yazarmısınız kullandım titreşim filan yok başka ne sıkıntıları var yada varmı

bu motor soğuğu sevmiyor öncelikle gösterge gidebiliyor lastikleri berbat stok ları hemen değişmen gerek bana göre başka hiçbirsorunu yok taşgibi makine torku muhteşem rahat gidişi duruşu uzun yola gidişi duruşu şekli şemali 10 numara kardeş.

Arkadaslar herkese kazasiz surusler dilerim bende rs200 var 90 km de,motor rolantide calisirken depononun ordan vizz diye bir ses geliyor surekli,kontak açılinda gostergeden cikan sesin daha kısık hali ama devamlı, normal bisey midir bu?

Arkadaslar herkese kazasiz surusler dilerim bende rs200 var 90 km de,motor rolantide calisirken depononun ordan vizz diye bir ses geliyor surekli,kontak açılinda gostergeden cikan sesin daha kısık hali ama devamlı, normal bisey midir bu?

Benzin otomatiğin(benzin pompası) sesi..Her enjeksiyonlu motosiklette ''o'' ses gelir.

Arkadaş Geçen bahsettigim bir sorun vardı rolantide çok dengesizlik vardı. Serviste güncelleme yapıldı fakat halen devam ediyor 2 bin devirin üstüne bile çıktıgı oluyor bazen. Ben tekrar servise gitmeyi düşünüyorum. Rolanti sorununu çözen oldumu? Bence motorum fazla yakmasınada sebeb olyuyor. Servise Gitmişken ara bakımla yag ve filtre deyişm yaptırmayı düşnüüyorum 5bin kmde bir yag degişimi bana fazla gibi geldi.:pale:

Motosikleti
Henüz yok.
Kemal Uzunluk:151 Genişlik:87 Yükseklik:95 bu ölçülerdeki bir aküde sorun yaşarmıyım

ölçüp bakman lazım, 2014,2016 farklı, aküler standart ama doğru ölçüyü almak lazım, müsait bir zamanda akünün konulduğu kısmı ölçmem lazım yoksa akü elimizde kalır veya geri gönder tekrar sana gelsin olmasın.

Benim gittiğim servis çözemedi. Ama sorun yaratmayacağını söyledi ki yakıt tüketimi konusunda haklı olabilirsiniz. Forumda gördüğüme kadar benim motorum gereğinden fazla tüketiyor.

@MotorcuKrdeş

Son düzenleme:
Cok hosuma giden bi motor kirmizisi daha iyi allah insaallah almayi nasip eder fiyatida 10000 tl gecmezse insallah.

Slm 2 Gün önce pulsarımı aldım ve arnızdayım jant şeridi olarak tavseleriniz varmı pulsar yazılı olanlar çok güzel kullanan varmı?

Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
Lastik önerisi alabilirmiyim?ve nerden temin edip taktirabilecegimi:)

Motosikleti
Henüz yok.
Kemal Uzunluk:151 Genişlik:87 Yükseklik:95 bu ölçülerdeki bir aküde sorun yaşarmıyım

aldığım akü kutusu maxsimum ölçüsü, Uzunluk:153mm- Genişlik:90mm, Yükseklik:110mm, garantiden değiştirmeyi deneyeceğim ilk olarak, akü yine sıkıntı yaparsa kendim sıfır akü almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

reo

Merhaba arkadaşlar.
Yeni gelecek olan ns200 lerin ağırlıkları kaç Kilo, ns160 gibi hafiflemiş mi? Fuara giden arkadaşların bilgisi var mı?
Bu arada ns160 çok sönük kaldı, ilgilenen kimse yok gibi.

Motosikleti
Henüz yok.
Fuara gittim ama hiçbir motoru çok incelemedim zadece gezdim, pulsar da fazla bir ağırlık artışı yoktur, sakal var birde abs, dominar a baktım lastiklerden önce koruma demiri değişmesi lazım.

Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
Motoruna beyaz led veya xenon takan varsa tabsiye alabilirmiyiz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar