Hasar kaydı Hakkında

Arkadaşlar merhaba öncelikle bugünlerde bi motor alacağımdan dolayı araştırıp duruyorum malum sitede piyasası 36 35 civarı olan bir motoru 30.500 e gördüm bugün pert kaydı yada agir hasar kaydı yoktur diyor arkadaş telefonla görüştüm 16 bin civarı Hasar kaydı var dedi ama söylemesine gore parca değişmedi diyor e kaza yapmissin diyorum boya var 2 parca dedi bu arada motor trafikten çekilmiş binmeyeceğim diye 10 ay olmuş yaklaşık ailesi binmesini istemediği için trafikten çekmiş yani nedir bu isin asli parca değişmeden nasi 16 bin hasar kaydı olur anlamadım bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Not: 2015 600RR

eski plakasını ve şase no al hocam neyi var neyi yok bakarız, servis bakımlı değilse zaten alma

o kadar hasar kaydı varsa şase yamuktur kesin

Son düzenleme:
Arkana bakmadan kaç.O yalanlar 2011'de felan söyleniyordu.16 bin liraya 6-7 tane araba boyuyorlar.

İlan no yada link paylaşmak yasak değilse sizlerle paylaşayım o zaman daha net olur

Bende dedim niye trafikten çekiyorsun koy garaja at nete ilanı satarsın o zamana kadar ne vergisi odicen 6 aylık bandrol vercen altı ustu dedim

%99 dolandırıcı ama motora bakmak istiyorsan yardımcı olurum.

Bende dedim niye trafikten çekiyorsun koy garaja at nete ilanı satarsın o zamana kadar ne vergisi odicen 6 aylık bandrol vercen altı ustu dedim

Ben sana ne olduğunu %80 oranla söyleyeyim abi.Motor kaza yapar,suç kendinde ise trafikten düşürür motoru kendi toplar ve satmaya kalkar,suç karşı tarafta ise sigorta motoru perte çıkarır(normal bir araba 30 bin hasar ile perte çıkabilir) fakat bunlar sigortanın verdiği parayı değil motoru alır ve kendileri toplayıp satışa çıkarır.

Sase no istedim de alamadım daha kocaeli çıkışlı motor şuan antalyada bakalım yazarsa size ulastirayim hocam

yerde gökte kulağın mi var abim naptın sen e durumu neymiş sen nerden öğrendin :)

:) Çok fazla forum takip ediyorum, çok fazla motosiklet-otomobil konusu okuyorum,galerici abilerim-arkadaşlarım var.Benim okuduklarımı bizzat gördüklerimi görüp duysan değil o ilandaki motoru almak honda bayisindeki sıfır 600rr'a bile şüpheyle bakarsın.

Şimdi telefonunda 12 tl olması lazım.Önce 5664'e "HASARboşlukSboşluk şase nosunu" yazıp yolluyorsun,sana aracın karıştığı kazayı gösteriyor eğer kaza tutarı çıkarsa bana dön.Çıkmazsa yapacak birşey yok.

:) Çok fazla forum takip ediyorum, çok fazla motosiklet-otomobil konusu okuyorum,galerici abilerim-arkadaşlarım var.Benim okuduklarımı bizzat gördüklerimi görüp duysan değil o ilandaki motoru almak honda bayisindeki sıfır 600rr'a bile şüpheyle bakarsın.

Şimdi telefonunda 12 tl olması lazım.Önce 5664'e "HASARboşlukSboşluk şase nosunu" yazıp yolluyorsun,sana aracın karıştığı kazayı gösteriyor eğer kaza tutarı çıkarsa bana dön.

Hocam fazla abartmadın mı kendini? Motor bu, adam araç satış belgesini koymuş. Orada şasi ve plakası yazıyor zaten. Ben 2 dk baktım buldum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tr-de-tek-2015-repsol-600rr-4.799-km-de-aciklamayi-okuyun-401112251/detay

Son düzenleme:
Hocam fazla abartmadın mı kendini? Motor bu, adam trafikten çekme belgesini koymuş. Orada şasi ve plakası yazıyor zaten. Ben 2 dk baktım buldum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tr-de-tek-2015-repsol-600rr-4.799-km-de-aciklamayi-okuyun-401112251/detay

O02V7z.jpg
[/url][/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar