Bende dedim niye trafikten çekiyorsun koy garaja at nete ilanı satarsın o zamana kadar ne vergisi odicen 6 aylık bandrol vercen altı ustu dedim
Bikaç yoruma yazmıştım tekrar yazıyorum.
Bahsettiğin olay gerçekde olabilir. Neden? Mi?
Marka model vermek istemiyorum zamanında 21 bine aldığımız bi motorda 20 bin hasar kaydı vardı. Tamirciler buna 'andiz' der. Gerkeçten adamın doğru söyleme ihtimali var. Aldığımız motorda sadece depo boyalıydı ve hersey orijinaldi. Peki bu nasıl oluyor. Anlatması uzun ve güç yüce Google'a yazıp araştırabilirsin.
Özet: patlamış bi 600 rr arıyosun buluyosun sahibine 2 3 bişey verip kendi aracına geçiriyosun. Kaza süsü ve ardından exper devereye giriyor. Maaraf çıkartılıyor, şişiriliyor. Ardından sağlam parçalar tekrar motora takılıp exper tarafından kontrol ediliyor. Para hesaba yatıyor. Bunu yapan çok var.
Yani işin özü dolandırıcılıktır, sahtekarlıktır.
O değilde hocam siz bu motoru almak için yeterli misiniz?Tecrübeleriniz neler?Önceki motorlar ne?Eğitim aldınız mı?Kaç km tecrübe var?Kaç km sıkışık trafikte motor/ss kullandınız?Evet öyle bi muhabbet duymustum ama kendisiyle de dediğim gibi telefonda görüştüm kabaca sağa düştü motor 2-3 parça boya var parça değişmedi ailemin rızası olmadığı için trafikten çektim satıyorum hikaye bu e abi hasar kaydı var mı var kardesim 16 mı 16800 mü öyle bişey dedi he dedim kapattım bende.
Evet öyle bi muhabbet duymustum ama kendisiyle de dediğim gibi telefonda görüştüm kabaca sağa düştü motor 2-3 parça boya var parça değişmedi ailemin rızası olmadığı için trafikten çektim satıyorum hikaye bu e abi hasar kaydı var mı var kardesim 16 mı 16800 mü öyle bişey dedi he dedim kapattım bende.
2006 R6: 9-10 bin km
2008 Hansspree 600rr : 4-5 bin km
GsxR 750: 1000-1500 KM (Motoru itelemişler bana ondan erken sattım 270 geçmiyordu)
Aslında yeri gelmişken 2014 üstü 1000rr düşünüyorum bi yandanda 4. motorum olucak şimdiye kadar ayaklık açmayı unutup dusurmuslugumun dısında bı kazaya karısmadım ayrıca bütün eğitim videolarını da tek tek inceledim hali hazırda arşivimde mevcut ne yapılacaksa önce izleyip sonra yaptım. Bunun dışında ekipmanlarım falan da eksik gedik değil işte bi eldiven almam gerekiyor o kadar hocam sordugun için teşekkürler.
Hocam plakayı google yaz. Sağa mı yatmış, yoksa kaza mı yapmış görürsün. :wiinkk: