- Motosikleti
- Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
- Konu Yazar
Sanırım Aladağlar'dan bahsediyorsun Siyahi. Aladağlar Kış Kampı bizim için özel bir kamptır ve bu yıl 6. Aladağlar'ı yapacağız.Bir önceki kış kampınız benim için efsaneydi. Bu kampınızda güzelolmuş. Arkadaşlık, dostluk şahane ama arada bir önceki kış kampınızın fotoğraflarına bakar "işte budur" derim.![]()
Mesaj için teşekkürler.
Evet Murat, ikinci motosiklet. Uzun yol için kullandığım motosikletin yanında mutlaka bir hafif enduro olmuştur. Geçenlerde CRF 250 L'yi verince Rally için kapora vermiştim.Güven61 crf rally için kapora verdim demiştiniz vazmi geçtiniz yoksa ikinci motosiklet mi bu
Teşekkürler Yunus'um. :cat: Güzel kampımıza yaptığın katkılardan dolayı senin de ellerine sağlık. :thumleft:Tabiiisi çok eğlendik![]()
Tekrardan eline sağlık başkanım
Güney'de kış böyle işte F54 Esas kış kampımız Kayseri Aladağlarda olandır. Bu rapora ''kış'' ibaresini eklememdeki amaç, kış mevsiminde yapmış olmamız.Abi iyi guzel kamp olmuş ama kış ı göremedim
Akşam bi konu da ben patlatayim da kar kampi görsün arkadaşlar...
Teşekkürler Nzm. :cat:Hocam çok uzun ancak uzun olduğu kadar keyifli bir paylaşım.
insanı imrendiriyor.Neşeniz eksilmesin.
Evet, güzel oldu Balamir.Eğlenceli bir cem olmuş yalnız merak ettiğim bir şey var bunca insanı nasıl topluyorsun hayretle okuyor ve takip ediyorum abi. Maaşallah diyim de devamı gelsin. Aladağ kampınıza Kozandan katılmak istiyorum VanVanımla(küçük ayak uyduramazsın demezseniz), aranıza almak isterseniz ve derslerimi ayarlayabilirsem.
Biraraya toplanmak, karşılıksız, çıkarsız arkadaşlıklara biraz da fedakarlık eklenince kendiliğinden oluyor zaten.
Aladağlar için, gerekli teknik ekipman, yeterli kar sürüş tecrübesi ve zorlu koşullara dayanacak bir bünye ve maceracı bir ruh varsa bizler açısından bir sakınca yok.
Teşekkürler Potasyum. :cat:Yine süper bir kamp iyi eğlenceler