herkese merhabalar. bende mt09 lanarak aranıza katıldım. yaklaşık 1 ay oldu. mt07 den gectim. aslında mt07 de cok güzel motor ancak bır arkadasım "abi satarsan ben alırım" diye diye başımın etini yedi

bende hem değişiklik hem model yenileme hemde ses açısından mt09 a geçtim.
2016 abs li tcs li akrapovic li. imkanınız varsa 3 ünü de tavsiye ederim. şehiriçi ve haftasonu gezilerimde kullanıyorum. kimseyle yarışmıyorum dolayısıyla abs de tcs de hayat kurtaran teknolojiler. hatta tcs ye abs den daha çok ihtiyacınız olabilir. çünkü makine çok güçlü ve gerek ani gaz açmalarda gerekse soğuk asfaltta/lastikte hemen devreye giriyor. Lastiği de boşuna eskitmemiş oluyorsunuz

kapalı, yarı açık, açık olmak üzere üç modu var. bu arada işin ilginç tarafı tcs ile motor tekere gelmiyor. yani güvenlik açısından artı 1 puan daha katıyor. arkadaşımda xsr900 var o söylemişti bu durumu daha önce bana garip gelmişti ama gerçekten öyle.
mt07 ye göre güç olarak ise B modu 07 den daha sakin. mantıklı bir selikde işten eve evden işe gitmelik, devri alınca tabiki yine güzel hızlanıyor.
standart modu mt07 den daha güçlü. çoğu zaman ne gerek var bu kadar güce diyorsunuz ama hoşunuza da gidiyor

A modu na ise trafiksiz yolda 1 kez alıp denedim ve çok saçma ve korkutucu bir güç oluyor motor da. motoru bu modda kullanmak için bir nedeniniz bir iddianız ve bolca tecrübeye ihtiyacınız var

Akrapovic eksoz ise anlatılmaz yaşanır cins ten. bende youtube da bolca video izlemiştim ancak canlısı çok daha güzel. ses olarak kulaklarınız doluyor ve taşıyor...
Kabaca aklıma gelenleri dikkatimi çeken bir kaç şeyi paylaştım. motoru merak edenleri veya fikri olanlara yardımcı olur umarım. iyi forumlar...