The Diyetisten burda, buyrun dinliyorum :thumright
Cumartesi akşamı da gelirim ben![]()
400 metreyi 63 saniyede koşuyordum denerim bir sağ dizimin izin verdiği ölçüde![]()
Ben direk kapri ile gelirim yağ oranı yüzünden soğuk falan dinlemiyorum yanıyorum :queen:
The Diyetisten burda, buyrun dinliyorum :thumright
hocam, paylaşmaya değer bulduğunuz püf noktaları varsa dinleriz :cat:
Basarili bir konu olmus Fatih abi.
Istersen benide listeye ekle. 182/92chopperciligin hakkini vermiyor degilim.
Bro zayıfla diye havuza gönderiyoruz o kadar ne yiyon da veremiyon? Bisiklet aldık yok, spor salonuna gönderdik yok olmaz böyle ama
Tabi bi çıkışta bir ekmek tost, ardına çayla çizmeci, sonra hacışerif ondan sonra da kapanışı çiğ köfteyle yapınca normal
Senle boyumuz aynı galiba bende hedefimi yazayım, şu an 182-80 seneye yaza kadar 182-72kg olacağım ha buraya yazıyorum. Boyum da uzasa fena olmaz hani :queen:
Geçtiğimiz hafta zature oldum ektim sizi kusura bakmayın
estafirullah yasinc geçmiş olsun.
verilmiş bir söz yok, uygun olursa demiştik zaten.
ben bi 45 dakika kadar yürüdüm, az bişey de ağırlık bastım.
biraz motivasyonu artırıp asılmak lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
bu vesileyle mürşid-i kamil'imiz şeyh mete_han hocaefendi hazretlerini saygıyla anıyoruz :rendeer:
Mete ameliyat oldu kasa balina dan manda kasa ya düştü![]()
Mete ameliyat oldu kasa balina dan manda kasa ya düştü![]()
eskiden 0,13 ton çekiyordu, şimdi kaç kental?
Koşuya başladım. 2 günde bir 35 dakika koşuyorum ardından bir kaç yerde karin hareketi. Zorlamadan baslayayim dedim. 15 20 gün kondisyonu yapıp freeletics ve pilatese başlıyorum.
Yas ilerledikçe bünye yavaşlıyor aman diyelim arkadaşlar dikkat edin. ( not : yas 28 ama bünye 35 felan olsa gerek son 1 yılda )
Öncelikle bir diyetisyene gidip kendine özel olan değerlerini hesaplatman gerek. Bunun dışında gelişi güzel herkeste işe yarayan bir kaç şey söyleyebilirim; yediğiniz içtiğiniz her şeyin etiketini okuyup aslında ne kadar enerji verdiğine ve karbonhidrat, yağ değerlerine bakın, mümkün olduğunca en düşük enerjili besinleri tüketin gün içinde. Vücudun fit olması için fitnesstan çok diyet önemlidir ancak spor ile bu işi bir hayli hızlandırabilirsiniz, sporunuzu eksik etmeyin yapamıyorsanız en az yürüyüş yapın. Bir de brokolili diyete devam :mrgreen:
Ali içten çürüyorum galiba.
Son bir aç aydır göbek çok asabimi bozuyor. Biraz önce mağazaya ücretsiz tadim yapilan çikolata şelalesi kuruldu yiyen yiyene. Yemeyeceğim diye kendimi kasıyorum su an.