Arkadaşlar selamlar, pulsar rs yada cbr250 arasında gidip geliyorum haklı olarak herkes cbr diyecek tabi ki ama durum şu ki cbr aldığım taktirde çok maddi külfet altına giricem,sormak istediğim maddi yükün altına girmeye değer mi sizce ? rs200 ile 4bin tl fark var arada çünkü. tavsiyeleriniz benim için önemlidir,herkese kazasız sürüşler dilerim.
Yükün altına girip girmediğini nasıl anlarsın biliyor musun?
İki motosikletide kullanma fırsatın olursa bir bindikten sonra kararını vereceksin zaten. Ben sana kısaca şöyle söyleyeyim;
Bir arkadaşımda Pulsar 200 vardı Bende 2012 CBR 250R vardı. Kaş-Kalkan Muğla Dalaman Köyceğiz gezimizde, farkettiğim fark şu oldu. CBR 250 +50 nin verdiği tork ile Pulsar'dan çok daha öte bir motosiklet. Buşgur pilavı değil Etli Nohutlu Pirinç Pilavı.
Yani demek istediğim 200 cc ile 250 arasında bariz bir şey yok gibi görünür ama performans'da farkeder. Benim yegane tavsiyem CBR 250'den yana. Ama çok zorlanacaksan görüntü anlamında da bir sportluk olsun diyorsan RS de alabilirsin. Fakat CBR'da ki performansı, özellikle rampalarda ve sıkıştırmalarda ki kaçışı RS'de bulamazsın söyleyeyim. (ES TORK FARK)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
Ülkeyi bu hale sokan, bu hale getirenler utansın. Sorduğun soru beyinde error verdiriyor. yani hazırda iyi kötü bir motorun varsa kredi falan çekme devam et.. Millet terörden, suriyeliden, kötü ekonomiden illahlah etmişken, ohal varken sanki milletin en önemli sorunu başkanlık sistemi!
Bu ekonomide birçok insan değeri 10-15 bini bulan ve gecen mal almak için çekiniyor. Sen 15 binlik motor için kredi çekeyimmi demişsin forumdan bi arkadaş inazumamı 13.000 e sattım 5.000 e hero hunk aldım diyor
Bi arkadaşım elinde 12 bin var ve 3 yıldır apachi sürüyor inazuma, TNT 250, cbr 250 tarzı bi motor çok istemesine rağmen bu ekonomide motor falan alınmaz diyor.
Usta senin arkadaş da pek cimriymiş be. 250 lik motorlarla apache'nin yakacağı hemen hemen aynı. 125 cc için 125 çilesi çekilir mi?
250 den 600 der de ekonomik anlayışını normal karşılarım, anlarım. :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
cbr250 kullanımı bayağı kolaydır hocam.
NOKTA!:bounce: