Hoşgeldin Mikail uzun km.tecrübelerin yeterli eğitimlerin yoksa 600 f ölüm makinesi olur 2006 modelin sahibiydim birçok küçük motor da kullandım kurallara uyarak kullanmama ve dikkatli bir sürücü olmama rağmen beni her zaman heyecanlandırırdı,çok seri bir alet gazı hassas biraz fazla açarsan vites pek farketmeksizin arkayı kaydirir direk,deneme amaçlı dijital ekranda redline da gördüğüm hız 1.vitesde 122 2.de 188 di gps ile doğru çıkmaz büyük ihtimalle
şehir içi motoru değil biraz süreyim dersen dur kalk hemen 100 dereceleri görüp fan acar ayakların yanar
hızlı ve biraz yol yapman lazım.Yazdıklarından yeterli bilgi ve tecrübelerinin olmadığını düşünüyorum,600 lük makine hata affetmez, bir arkadaşım bendeki aynı modelden kaza yapıp ölmüştü, sonrasında bende iyice soğudum.Başka bir arkadaşımda 1000rr vardı,motorumda 30 binlere yakın km olsa da 600 lük 4silindir makineleri sevsemde hiç 1000lik düşünmedim.(600 lük uçuyor zaten) Biz seni bu forumda sağlıklı bir şekilde daha çok görmek isteriz,böyle bir motor alıp hata yapma derim
ayrıca temiz bulmak zor bakım vs. derken sana maliyetli olur.Benzin de pahalı olunca yakıtından memnun olmazsın.Mazda 323 aracım varken araba ile yaklaşık 130 km git gel yapınca bir ölçüm yapmıştım aynı mesafeyi hemen hemen aynı paraya hatta daha fazla yakmıştı
Uygun fiyatlı 200-250 cc bandında araçlara bakmanı tavsiye ederim.Parasina göre hoşuma giden araçlar tnt 25-sym wolf (tutulmuyor ama egzoz hariç güzel motor) tavsiye ederim,daha uyguna sorunlar yaşayan olsa da pulsar 200 ns e de bakabilirsin.(çok şık) Bütcen uygunsa mt25-inazuma derim.Hayirlisi olsun..