Selamun aleykum arkadaşlar 2012 de apache le yaptığım kazadan sonra uzun zamandır ara vermiştim yeni kasa apache tekrar aranizdayim.
Aleyküm selam.
Öncelikle çok geçmiş olsun ve tekrar hoş geldiniz.
Selamun aleykum arkadaşlar 2012 de apache le yaptığım kazadan sonra uzun zamandır ara vermiştim yeni kasa apache tekrar aranizdayim.
Apache rtr 150 buldum 2010 model 39 binde 1350₺ diyor kazası yok imiş güveneyimmi iyimidir motor bana sıkıntı yaparmı arkadaş Yen'i motoru almış acele paraya ihtiyacı varmış
Arkadaşlar İstanbul sürat motor tvs servisi, bana motoru her 2 binde bakıma götürmemi söyledi, şu anda 10 bin km deyim 1,5 ay olmadan servisin yolunu tutuyorum, bakım aralığı servisin söylediği gibimi yoksa para kazanmak için mi 2 bin km dediler anlamadım ?
Fiyatı bedava.Sıkıntı için bir ustaya motoru göstermen gerekir, en iyi o anlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
2012 model öncesini bilmiyorum ama, 2012 sonrası için bakım aralıkları her 3000 kilometrede bir. Motoru çok aşırı zorlamıyorsanız 2000 km de bir bakıma götürmeye gerek yok bence.
Vallahi bıktım bakım parası vermekten ustanın zaten söyleyiş tarzından belliydi 2 binde bir gel diyişinden şüphelenmiştim, motor 2015 model bu sefer 3 bin dolunca gidicem sıkıntı yapmazlar inşallah
hoşgeldin apache kullanıcısıher ne kadar üste para verseler de binmem diyen olsa da apache her zaman gönlümün bir köşesinde olacak. bence kalitesini anlamak için binip görmek lazım. konfor konusunda pek iddalı diyemem ama sağlam ve kaliteli bir motor. arıza vermiyor yaa? maşallah nazar değmesin.
Arkadaşlar herkese Selamlar,
Geçenlerde motosiklerimin saatinin resetlemesi ile ilgili sıkıntımı yazmıştım
Akü dediğiniz gibi çok zayıflamış ondan oluyor
Bununla ilgili danışmak için konu açtım
Yardımlarınızı ve fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/174918-tvs-apache-ve-aku-modelleri.html#post4089330
Merhaba arkadaşlar , anadolu yakasında güvenilir , işinin ustası bakıma götürebileceğim ve bir kaç arızayı gösterebilceğim apacheden anlayan bir usta önerebilirmisiniz rica etsem
Merhaba arkadaşlar,
RTR 180'lerin kullanıcısı az sanırım. Çok az bilgi var. Ayrıca sayfa da açılmamış o model için. Yakıt tüketimini 150'liklerle karşılaştırma imkanı bulan var mı?
geçit motor pendik.Merhaba arkadaşlar , anadolu yakasında güvenilir , işinin ustası bakıma götürebileceğim ve bir kaç arızayı gösterebilceğim apacheden anlayan bir usta önerebilirmisiniz rica etsem