80 km ile kaza yaptim 20 metre suruklendim

Büyük geçmiş olsun.

Yaşadığınız olay koruma ekipmanlarının ne kadar önemli olduğunu kanıtlar nitelikte.

Keşke ayağınızda bir motosiklet çizmesi de olsaydı.

Saygılarımla.

çok geçmiş olsun. bu aylarda buzlanma çok oluyor. İstanbul gibi inşaatları bitmeyen bir yerde fazladan dikkat etmek lazım.

Sonunda eve geldik millet videoyu youtube ye yukledim kaza anini izlemek icin
ayrica ayağıma ömürlük platin takıldı ve ustune alci yapıldı bakalim insallah 2 3 ayda toplarlariz

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
videoyu izledim, tekrardan geçmiş olsun..
benzerini yaşadım ama ben yayalara bir şey olmasın diye motoru bırakmamıştım.

1- dizlik
2- koruma demiri ( rahmetli babam motoru aldığı an koruma demirsiz motorun kontağını çevirmezdi )
3- motordan ayrılmanız lazımdı..
bu tip durumda motoru ayaklarınız ve elle itip ayrılın..

inşaallah tekrarı olamz ama okuyan olursa bişlgi amaçlı olsun diye yazdım..
yapabileceğimiz bir şey olursa haberimiz olsun :)

mesajları okumadım; ama şöyle yap. derhal kaza mahalline bi tanıdığını yolla, baksın bakalım civarlarda "çalışma vardır" yok bilmem "yolda kırıntı döküntü olabilir" ya da hız limiti gösterir bir uyarı/levha var mı? yoksa aç dava; varsa başa gelen çekilir.

Kardeşim milliyette gördüm şimdi videolu haber paylaşılmış. Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Eğer haklı olduğunu düşünüyorsan peşini bırakma bunun. Senden iyi bilemez kimse orda ne olduğunu...

Tekrar çok geçmiş olsun kardeşim.
yürekçe doğru bir noktaya değinmiş, keşke motordan atlayabilseydin. Olan olmuş bir kere tabii.
İşi takip etmek istiyorsan bir avukat ile görüşmeni tavsiye ederim.

Kardeşim milliyette gördüm şimdi videolu haber paylaşılmış. Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Eğer haklı olduğunu düşünüyorsan peşini bırakma bunun. Senden iyi bilemez kimse orda ne olduğunu...

Hocam nerde gordunuz ben goremedim bi yerler demi paylaşmislar merak ettim simdi :D

Bir an önce sağlığına kavuşman dileklerimle, geçmiş olsun.

http://www.mynet.com/haber/guncel/istanbuldaki-motosiklet-kazasi-kask-kamerasinda-2863395-1

Adamın dibi yaaaa!
O sen miydin?
Hakkatten çok ucuz atlatmışsın, daha önce ne iyilik yaptıysan aynısından bi daha yap, elinde fazladan kredi bulunsun, başına gelecekleri def eder.

Kardeşim geçmiş olsun da o videonun altında ki tagler ne öyle? Ne bulduysan yazmışsın:)Sen iyisin diye gülüyorum kusuruma bakma:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar