Hırsızlara karşı bir caydırıcı yöntem daha

Buldum arkadaşlar :p Hırsıza kilit dayanmaz. Ama önemli olan caydırıcılık. Şimdi anlatıma geçiyorum. Motorunuzu benim gibi açık alana parkediyorsanız evinizin önüne yada hırsızlığa müsait arkasına koyuyorsanız aklıma gelen bir fikri sizinle paylaşmak istiyorum.Ve 5-10 tlye sorunu çözebilirsiniz.

Öncelikle A4 kağıdına büyükçe bir bu bina 7/24 gübenlik kamerasıyla korunmaktadır yazın. ve motorunuzu koyduğunuz yere yapıştırın.Ardından internette satılan 5 -10 tlye sahte güvenlik kamerası alın.

233754655_tn30_0.jpg

262423571_tn30_0.jpg

bunu da motora yakın takın.En azından caydırıcı bir yöntem daha kazanmış olursunuz.Hırsız çalcam dedikten sonra maske takar bişey takar çalar.Kilidinizi eksik etmeyin. Şimdiden rerere rörörö yapacak arkadaşlara söylüyorum bu bir caydırıcı

fikrin güzel fakat sahte kamera belli oluyor . dükkanımda 4 tane kamera var mevucttaki sahte kameralarla karsılastırınca cok buyuk kalite farkı var . bunu ben anlıyorsam hırsız 10 kere anlar :cherry:

1. kamera neyse de ıkıncı olan cin malı oyuncagım diyor bunun yerine tek satılan kamera alabilirsiniz 25 -30 tl ye bulabilirsiniz. geene boş dursun biyere montaj etmemyin ama gercek odugu bilinir.

fikrin güzel fakat sahte kamera belli oluyor . dükkanımda 4 tane kamera var mevucttaki sahte kameralarla karsılastırınca cok buyuk kalite farkı var . bunu ben anlıyorsam hırsız 10 kere anlar :cherry:

1. kamera neyse de ıkıncı olan cin malı oyuncagım diyor bunun yerine tek satılan kamera alabilirsiniz 25 -30 tl ye bulabilirsiniz. geene boş dursun biyere montaj etmemyin ama gercek odugu bilinir.

249728604_1.jpg

şu daha gerçekçi geldi bana :D

adam kafada kaskla geliyor, geldiği motorda da plaka yok, kayıttaki kamerayı bile umursamiyorlar sen sahtesini mi tavsiye ediyorsun : )

Son düzenleme:
1 yil once ebaydan aldigim wifi cameralar evdeki server a bagladim harekete duyarli gece moduda var hala nasil calisiyor aklim almiyo vallaha :queen:

Bütün mesele CAYDIRMAK. Adam 5 lira maliyetle güzel bir önlem bulmuş. Eyvallah de geç. Niye bu çamur atma çabası? :cat:

Benden de bir taktik; sokak köpeklerini sevin ve onlara yemek verin. Sokağınızı mesken edinsinler. En iyi gece bekçileri onlardır :cherry:

drone gibi aletlerde kendisi wifi alanı oluşturan kameralar var.
biraz bakındım ama bulamadım.
mevcut internet hattı yerine kendisi wifi alanı oluşturan kamera linki gönderen olursa sevinirim.

Yaramaz. Gelen adamlar zaten motosikletle geliyor ve kaskları takılı oluyor. Kameradan korkmuyorlar şerefsizler. :silent:

Motosikleti
Henüz yok.
hırgız bunu öğrendi senin fikrin boşa gitti, elde var sıfır.

Fayda etmiyor,artık prof çalışıyor adamlar kapalı garajdan bile çalıyorlar :pr:

v201209012023240968832.mp4.jpg

Benim daha iyi bir onerim var.Kokten çözüm: Hirzizliği meslek haline getirmiş kişilerin iki elini bilekten kessinler. meslek haline getirme şuçu da 3 olsun. 3 ten sonra vur un eline balta itt gibi dolassin piyasada. bakin nasil bitiyor hirsizlik. insanlara acimiycaksin hele hele can yakanlara.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Benim daha iyi bir onerim var.Kokten çözüm: Hirzizliği meslek haline getirmiş kişilerin iki elini bilekten kessinler. meslek haline getirme şuçu da 3 olsun. 3 ten sonra vur un eline balta itt gibi dolassin piyasada. bakin nasil bitiyor hirsizlik. insanlara acimiycaksin hele hele can yakanlara.
Yapan ülkeler var ama bir işe yaramıyor.
Hırsızlık aynen devam.
Çözüm değil yani.

........Bütün mesele CAYDIRMAK. Adam 5 lira maliyetle güzel bir önlem bulmuş. Eyvallah de geç. Niye bu çamur atma çabası? ............

ne çamur atması yahu sıfır maliyetli çözümü var ondan şeyettik, kamera yerine bylock var yaz git herhangi bir motora as kağıdı, değil hırsız sahibi gelse elini sürmez o motora :flower:

Yapan ülkeler var ama bir işe yaramıyor.
Hırsızlık aynen devam.
Çözüm değil yani.

yarar yarar hemde mükemmel şekilde yarar,,eli kesilen bidaha zaten yapamaz ve otomatikman bu adam devre dışı kalır,,bunu gören potansiyel hırsızlar bile bile ellerinin kesilmesini kabulmü edecekler sence,,mesela sen kendini hırsızın yerine koy ,etrafta örneklerini gördüğün halde ellerinin kesileceğini bile bile yaparmısın,,kesinlikle yapmazsın

arabistanda namaz vakitlerinde camiye giderken esnaf dükkanın kapısına sadece kancalı bir ipi karşıdan karşıya takıyor,bu dükkanın kapalı oldığunu belirtiyor ve adam camiye gidip namazını kılıyor
hadi sıkıyosa gir içeri hırsızlık yap bakalım,,yapamazsın çünkü yakalanırsan elin ve ayağın çapraz olarak kesiliyor,bunu biliyorsun

ama ülkemizde,bırakın kapıya ip asmayı,,içerde adam varken bile hırsızlık ve soygun yapılıyor,çünkü cezası gülünç

ALLAH insanı yaratmış,kullanma kılavuzu olarakta kuranı kerimi indirmiş,bundakileri uygularsan problem olmaz demiş,hırsızlığın cezasıda kuranda budur,,bukadar basit

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar