Givi nin yaptığı modeli nerde gördünüz ben internet te baya araştırdım bulamadım
Bayılıyorum bu tracer 700 e
Hele bide kırmızı
Bende koruma Demir'i alıcam ama bekliyorum givi daha getirmedi bende givininkini çok begendim
Ben de Versys 650 Tracer 700 arasındayım, şansımıza fiyatlar da arttı ama bakalım nasipse ikisini deneyebilirsem Nisan gibi alacağım birini
Givi nin modelide çok güzelmiş kesinlikle çok şık durmuş umarım fiyatıda uygun olur
Evet gerçekten çok şık ben çok begendim
Fiyata gelince gülü seven dikeninine katlanır ama uygun olmasını umut ediyorum
Yeni motosikletim Tracer700 kırmızı ilk izlenimim çok eğlenceli ve güvenli olması.Yeni motosiklet alacak arkadaşların Tracer700 denemesini tavsiye ederim.
En mantıklı seçim tracer 700 bana sorarsan ki tracer 900 den çok daha rahat bir kullanımı var daha çok keyif alıcağına inanıyorum ha bu arada versys 10bin euro diyen arkadaş fuardan sonraki zamlarla tracer 700 de 40bin lirayı bulursa hiç şaşırma bu fiyatlar uçuk gelsede herzamanki gibi alıştıracaklar milletimizi ne yazıkki
Elinde servis manueli olan Tracer 700 sahibi var mı? Bir bilgi sormak istiyorum...
geçen bayide oturdum üzerine, benim motordan sonra bisiklet gibi geldi. selesi tracer 900 e göre baya alçak. keza ön konsol da mini mini geldi gözüme. yandan kafa görüntüsü hariç şirin bir motormuş kendileri. beğendim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
"tracer 900' dan daha rahat bir kullanımı var" bu kısım görecelidir. kişinin fiziki özellikleri ve yetenekleri göz önünde bulundurulmalıdır. leylek bacaklı bir adam emin ol 900 de daha rahat edecektir. kıvraklık konusunda da aynı şeyleri söylemek istiyorum. bazısı ağır ve hacimli motoru daha kıvrak kullanır. ben eski motorum xj6 dan daha kıvrak buluyorum mesela tracer900 ü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
service manual' ler para ile satılır. fakat bazı modellerin internete sızmış manuelleri vardır. varsa motorun fan forumlarında bulabilirsiniz ancak. fakat tracer700 çok yeni bir model. sanmıyorum bulabileceğinizi. yine de araştırmakta fayda var.
|
||||||||||
Boyu 167 civarı olup bu motoru kullanan var mo? Verys almaktan boyum yüzünden vazgeçtim çünkü. Erzurumdq olduğum için motoru deneme şansım da yok, anladığım kadarıyla enduro ya da sport touring motorlar yüksek. Bu gidişle naked lara yönelecğim. Tracer 700 de yüksek ise.
Elinde servis manueli olan Tracer 700 sahibi var mı? Bir bilgi sormak istiyorum...
Boyu 167 civarı olup bu motoru kullanan var mo? Verys almaktan boyum yüzünden vazgeçtim çünkü. Erzurumdq olduğum için motoru deneme şansım da yok, anladığım kadarıyla enduro ya da sport touring motorlar yüksek. Bu gidişle naked lara yönelecğim. Tracer 700 de yüksek ise.
Bende 07 nin servis manueli var. Orada chassis specifications kısmında ön ve arka süspansiyonun tüm detayları yazılı oluyor. Kullanıcı kitabında yazmıyordu 07 nin. Tracer da yazıyorsa işime yarar (süspansiyonun tüm detayları lazım: yayın sertliği ve uzunluğu, süspansiyonun kapanma mesafesi, süspansiyonun uzunluğu v.b.)
Fuar fiyatları nasıl etkiler sizce?