Değerli arkadaşlar;
Arkadaşımız dün sabah İstanbul'da yetkili servisimize motorunu teslim etti. Bugün ürünün hazır olduğu bilgisi kendisine verildi. Gerekli açıklamalar da servisimiz tarafından kendisine yapıldı. Şikayeti devam ettiği sürece gereği yapılacaktır.
Bajaj markası olarak 180 yetkili servisimiz ile hizmetinizdeyiz. Sezonda 3 ncü yılımızı bitirdik. 2016 yılında sektörde % 13 daralma yaşanmasına karşılık % 118 büyüme göstermiş ve sezonu dördüncü olarak kapatmış markamız ile ilgili şikayetlerin hiç birine duyarsız kalmadığımıza emin olabilirsiniz. Servislerde 3 gün içinde ürünün hizmete hazır hale sokulma oranı % 95'in üzerindedir.
Tüm bunlara rağmen, bazen servis eksenli, bazen ürün eksenli sorunlar yaşanabilir, yaşanacaktır. Ama hiç bir soruna duyarız kalınmadığına emin olabilirsiniz. Şu anda markamız bizim göz bebeğimizdir. Bir motorumuz serviste herhangi bir şekilde herhangi bir sebeple aynı gün onarılıp sahibine teslim edilmedi ise yönetim dahil teyakkuz hale gelecek bir alt yapı kurulmuştur.
2017 yılında tüm euro4 normlu ürünlerimiz ile inşallah sektörde liderlik hedefinde olacağız.
Forumlara yoğunluklarımız sebebi ile epeydir giremiyorum.
Bana arkadaşlarım her zaman
[email protected] mail adresimden ulaşabilirler.
Her zaman hizmetinize hazırım.
Saygılarımla...