pulsarlarda zaten standart koruma demiri var neden extra bir demire ihtiyaç duyasın ?
Yetersiz gelmiş yada görünmüş olabilir.Bir şekilde deforme olmuş değiştirmek durumunda kalmış ve farklı alternatif arayışına girmiş olabilir.
maaFotoğraftaki koruma demirini imalat kalitesi bakımından bilemem ama tasarım olarak tavsiye ederim.
Şöyle ki motosiklet yan yattığında esas olarak bacağınızı koruması gerekir; motosikletin bacağınıza binmesini önlemeli.
Şekli size kalmış ama koruma demirinin işlevini mutlaka "deneyimleyin". Ayağınızı frene, vites koluna koyduğunuzda parmaklarınızın tamamı içerde kalmalı.
Dar tip koruma demirleri "yakışıklı" görünmekle beraber ayak parmaklarınızı dışarıda bırakıyorsa, motor yan yatacak olduğunda ağırlık da o açıkta kalan parmaklarınıza binecektir...
Eşekten düşen biri olarak yazıyorum; motosikletin ayağınıza bacağınıza binmemesi esas işlevidir koruma demirinin...
Kawasaki alsam, ona da koruma demiri takarım; bu fotoğraftaki tipte, genişçe olanlarından.
Tavsiye ederim...
(Bugünkü tarih itibariyle yandaki profil fotoğrafımdaki koruma demirini tavsiye etmem. Dar kalıyor; ayak parmaklarının yarısı dışarda kalıyordu. Yukarıdaki tipte koruma demiriyle değiştirdim. Fotoğraf sadece eski kaldı. Onu da bir güncellesem iyi olacak. Yanıltmış olmayayım.)
Pulsar 200 nsin koruma demiri gayet yeterli sanırım 5 yada 6 kez düstüm hepsinde de bacagıma bi yük bindirmedi bilegim falan da incilmedi çıkarttıgı masraf ise sinyal koruma demiri ayak pegi oldu ufak masraflar için degiştirmene gerek yok kendi demiri gayet şık