Depo çizikleri için ne yapılmalı

Arkadaşlar depomda çizikler var 4-5 kadar fermuar çiziği falan küçük ama derin çizikleri gidermek boyayı korumak için ne yapmalıyım

Motosikleti
Hero X Pulse 200
pasta yaptırmalısın, biraz daha düzgün olur fakat çizikler derinse ona çözüm yok.

boyayı korumak için düzenli olarak cila uygulamak gerekli.

pasta yaptırmalısın, biraz daha düzgün olur fakat çizikler derinse ona çözüm yok.

boyayı korumak için düzenli olarak cila uygulamak gerekli.

pasta yaptırmanın boyaya falan zararı oluyor dediler o aletle yapıyolar ya boyayı falan inceltiyormuş falan diye duydum

Motosikleti
Hero X Pulse 200
pasta yaptırmanın boyaya falan zararı oluyor dediler o aletle yapıyolar ya boyayı falan inceltiyormuş falan diye duydum

pasta işlemi boyanın üzerindeki kılcal çizikleri yok etmek için yapılan bir işlem, boyayı değil boyanın üzerindeki kalıcı cilayı inceltir. mecbur kalmadıkça yaptırmamakta fayda var ama çizikleri gidermek istiyorsanız 1 kere yapılır zararı olmaz.

Motosikleti
Forza 250

Kimden duyduysanız sallamış resmen. Boya tek kat değildir boyanın üzerinde vernik var. Hafif aşındırıcı pasta yaptırırsanız hiçbir şey olmaz aksine çizikleri alırsınız, depoyu temiz ve parlak hale getirirsiniz. Yalnız işi bilen birisine yaptırmanız lazım. Çizikler derinse pasta veya başka bişey o çizikleri alamaz zaten tek çözüm yeni depo alınması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar