Bu başlığın başına bakıyorum, ortasına bakıyorum, sonuna bakıyorum. Çok anlamlı bir başlık gibi gelmiyor bana. Isınamadım gitti. Ama yorumum eksik de kalmasın dedim 
Simdi benim uzulerek dikkatimi bir konu cekti onu paylasmak istiyorum;
Ilk sayfadan itibaren supersport motosiklet kullanicilarina genelleme yaparak sistematik bir asagilama goruyorum. Yok artislik icin alirlar, apaci, atletle gezerler, motora bakmaz onu yorarlar vs vs..
Bu yorumlari yapan cahil, genc arkadaslari tenzih ediyorum ama koca koca ustalarimizin, abilerimizin de bu guruha uyarak iclerinde sakli kalmis nefretlerini okumak cok uzucu.
Ben bir ss kullanicisi olarak kimseye beni bir baskasiyla bir tutma hakki vermiyorum. Motosiklet tercihimiz kimseyi ilgilendirmez. Ayrica ss kullanmak da scooterla gezilerde yol kenarindan portakal toplamaya benzemez. Biraz saygi lutfen.
E motosiklet tercihi kimseyi ilgilendirmiyodu da, scooter kullanıcılarına neden laf çakıldı ? :cherry:
FatihBen tartismaya girmek istemiyorum asla da laf soylemem kimsenin tercihine. Ama soyle dusun, surus yetenegi, motora hakimiyet gibi ana kavramlar ss surerken cok daha onemli. Burada ise tam tersi bir asagilama gordugum icin bu ornegi verdim. Olmasi gerekenin zitti bir muanele goruyorum. Yani insanlarin " yok abi ben kullanamam bunu " veya " abi bu surulmez ya " diyerek cekindikleri motorlar hep ssdur. Ama is foruma geldigi zaman kedi ciger ornegi vermek istemiyorum ama mobilet zor suren adamlar ss kullananlari asagiliyor.
Fatih canin çok mu sıkılıyor senin son günlerde
parodi hesabı olduğundan kuşkulanıyorum![]()
parodi hesabı olduğundan kuşkulanıyorum![]()
Fatih canin çok mu sıkılıyor senin son günlerde