scooterimin egzoz saplamasi yuvasi yalama olmustu ve dusmustu bende 5 dk ustanin birine gidip klavuz actiriyim dedim neyse cok methedilen biyeri gösterdiler gittim oraya adam daha bakmadan üst kapak degiscek dedi benim triger atti o ara sanayiye gidip tornacılara sordum hepsi soktur gel gibi seyler dedi en son adam gibi adam olan tornaci bir amcaya denk geldim icerden battanaiye getirdi yatir motoru dedi battaniyenin üstune motoru yatirdim lokma takimi getirdi sok egzozunu dedi soktum klavuz acma aletlerini getirdi 2 saplamanin birini o acti nasi yapicagimi felan gösterdi digerinide ben actım 2 tane saplama takti oraya sonra bana egzoz contasi aldirdi taktim topladim calistirdık en ufak ses kalmamis borcum ne kadar dedim ben bisey yapmadim ama yemek söyledim simdi o 2 saat gelmez onu alip gelirsen odesiriz dedi yemegi alip geldim banada yemek soylemis ne kadar ısrar etsemde para almadi yemegi zorla yememi sagladi yaklasik bunlar 4 yil once oldu ve her sanayiye gittigimde giderim yanina daha hic bos kaldigini gormem eger diger ustalarda adam akilli usta olsalardi ne is yok diye aglarlar nede biz kaziklaniriz