Piyasada GD250n kadar yüksek torku olan başka 250 cc motor yok. Pulsar'la arada oldukça büyük çekiş farkı olacaktır.
Pulsarın çekişi beni hiç tatmin etmedi ybr den geçtiydim, belkide beklentim çok yuksekdi. 0-100 videolarına baktım gd250n ile pulsarın 2 saniyeye yakın fark var. Acaba motorun üzerinde iken hissedilen çekiş ne kadar denemeden bilmek zor heralde.
Pulsarın çekişi beni hiç tatmin etmedi ybr den geçtiydim, belkide beklentim çok yuksekdi. 0-100 videolarına baktım gd250n ile pulsarın 2 saniyeye yakın fark var. Acaba motorun üzerinde iken hissedilen çekiş ne kadar denemeden bilmek zor heralde.
Hocam egzozu aliexpress yurt dışı sitelerinden mi aldınız bende düşünüyorum boyut olarak nasıl ses rahatsız edicimi acaba ?
Egzozu takınca katalizör de iptal olmuş oluyor. Tek silindir olduğu için susturucusuz hali çok rahatsız edici. Susturuculu gayet kıvamında. Hem farkediliyorsunuz, hem de küfür yemiyorsunuz.
Bende üzüldüm duyduğuma. Ancak yurt dışı fuarlara baktım 2016 yılında 1-2 fuarda varlar diğer ünlü neredeyse hiç birinde yoklar. Genel olarak globalde bir sıkıntı mı var acaba? Aklıma bu geldi. Bu arasa NADA diye bir uzakdoğu firmadı gd250n leri fason bir atölyede montaj izni almış kendi markasıyla. Bu demektir ki hyosung da bir şeyler oluyor.
GD250N i bir defa görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti keşke türkiyeden çekilmeseler... Gd serisi gerçekten de çok kaliteli gözüken motorlar, almak isteyene tavsiye ederim.
Ben 2 tane gördüm, ama vitrinde (İstanbul Motor). Onun haricinde İstanbulda trafikte hiç denk gelmedi!!!
GD250N i bir defa görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti keşke türkiyeden çekilmeseler... Gd serisi gerçekten de çok kaliteli gözüken motorlar, almak isteyene tavsiye ederim.