Hyosung S&T Kanuni Hyosung X5 - GD250N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hobarey :S Hangi dala elimi atsam kuruyor arkadaş :santa: gitti koskoca marka :sunny:

Bu benim yeni egzoz :))
Valla ses düşündüğümden çok daha iyi oldu birde hyosong türkiyeden çekiliyor gibi bir şeyler yazmışsınız baya araştırdım hatta servislede konuştum ama yok öyle bişi olurmu hiç gibi yanıtlar aldım
Yani bence endişelenmeyin

Hocam hayırlı olsun. Bayiler söylemiyorlar inkar ediyorlar. 2017'e geldiğimiz bu zamanda hala 2015 stoklarının bayilerde durması ve hiç bir yurt dışı fuarda yer almamaları bana bu haberin doğru olduğunu hissettiriyor. Ayrıca messeyi aradım bu sene ki fuarda hyosung var mı dedim. Yok dediler. Bilginiz olsun.

Bende gd 450 versiyonunu bekliyordum aslında çok çılgın tasarımı var ama prototip olarak kaldı galiba

acaba bi çılgınlık yapıp pulsari satıp gd 250n alsam mı. hep aklıma gelip giden bi model bu, fakat ne kadar doğru ne kadar yanlış kestiremiyorum. çekiş olarak bi fark olur mu ki ?

Piyasada GD250n kadar yüksek torku olan başka 250 cc motor yok. Pulsar'la arada oldukça büyük çekiş farkı olacaktır.

Piyasada GD250n kadar yüksek torku olan başka 250 cc motor yok. Pulsar'la arada oldukça büyük çekiş farkı olacaktır.

Pulsarın çekişi beni hiç tatmin etmedi ybr den geçtiydim, belkide beklentim çok yuksekdi. 0-100 videolarına baktım gd250n ile pulsarın 2 saniyeye yakın fark var. Acaba motorun üzerinde iken hissedilen çekiş ne kadar denemeden bilmek zor heralde.

Pulsarın çekişi beni hiç tatmin etmedi ybr den geçtiydim, belkide beklentim çok yuksekdi. 0-100 videolarına baktım gd250n ile pulsarın 2 saniyeye yakın fark var. Acaba motorun üzerinde iken hissedilen çekiş ne kadar denemeden bilmek zor heralde.

Süspansiyon, gidiş ve yol tutuşu olarak GD fersah fersah üstün Pulsardan. Önde ve arkada ciddi kalitede bir süspansiyon var. Güzel lastikle yılan gibi oluyor alet.

Pulsar'ın çekişi benim de beklentimin altındaydı ancak kötü de sayılmaz bence. Hızlanma verilerine çok takılmamak lazım. Bazı arkadaşlar kronometre tutup Dominar 400'ün bile 35 Nm (Pulsar'ın iki katı) torkla Pulsar ile bir farkının olmayacağını iddia ediyorlar ama gerçekler öyle değil tabi. GD250N Pulsar'dan 6 Nm fazla tork veriyor. O sınıfta 3 Nm bile kendini hissettirir.

Hocam egzozu aliexpress yurt dışı sitelerinden mi aldınız bende düşünüyorum boyut olarak nasıl ses rahatsız edicimi acaba ?

Hocam egzozu aliexpress yurt dışı sitelerinden mi aldınız bende düşünüyorum boyut olarak nasıl ses rahatsız edicimi acaba ?

Egzozu takınca katalizör de iptal olmuş oluyor. Tek silindir olduğu için susturucusuz hali çok rahatsız edici. Susturuculu gayet kıvamında. Hem farkediliyorsunuz, hem de küfür yemiyorsunuz.

Egzozu takınca katalizör de iptal olmuş oluyor. Tek silindir olduğu için susturucusuz hali çok rahatsız edici. Susturuculu gayet kıvamında. Hem farkediliyorsunuz, hem de küfür yemiyorsunuz.

Anladım hocam teşekkürler 4-5 aya yakın oldu kullanıyorum egzoz ve ön cam arıyorum ön camda secenek hiç bulamadım arayış icerisindeyim bende .

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

zajRmj.jpg

GPmnkr.jpg

Herkese kazasız belasız sürüşler :)

Yurt dışı sitelerde ön cam yoksa işin zor ön tasarım bayaa değişik cam uydurmakta zor belki özel yaptırırsan olur imalatçısına

Bende üzüldüm duyduğuma. Ancak yurt dışı fuarlara baktım 2016 yılında 1-2 fuarda varlar diğer ünlü neredeyse hiç birinde yoklar. Genel olarak globalde bir sıkıntı mı var acaba? Aklıma bu geldi. Bu arasa NADA diye bir uzakdoğu firmadı gd250n leri fason bir atölyede montaj izni almış kendi markasıyla. Bu demektir ki hyosung da bir şeyler oluyor.

Motorum aldığım tarihten beri kapalı garajımda duruyor maalesef. Tecrübem olmadığı için ve şansıma aldığım günden beri havalar yağışlı olduğu için sadece izliyorum şu anda. Baharı bekliyorum dört gözle...

Şubat'ın ilk haftası Kore'ye gideceğim, oradan ön cam ve koruma demirini-araya Koreli arkadaşımı koyarak- ucuza almaya çalışacağım. Gelince de havalar iyi olursa başlarım herhalde...

Kötü bir fotoğraf çekmişim, onu koyabiliyorum şimdilik.

9

Nl84qa.jpg
[/url][/IMG]

GD250N i bir defa görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti keşke türkiyeden çekilmeseler... Gd serisi gerçekten de çok kaliteli gözüken motorlar, almak isteyene tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar