- Konu Yazar
Merhabalar. Şuan Ehliyet alma aşamasındayım sezonun acılması ile 2017 model sıfır 125cc veya 250 cc motor almayı planlıyorum paramı pulumu sımdıden hazırladım
Benim merak ettiğim şeyler şunlar. hangi markaya yönelmeliyim benım motordan beklentılerım sunlar.
Çabuk hızlanan seri bir motor olmalı - sehir içi kullanıcam max speed pek mühim değil.
Yedek Parça ağı geniş her ilde bulunan bir marka olmalı. Kronik Sorunları olmamalı.
Yedek Parça Fiyatı uygun olmalı malum yeniyiz mutlaka bişiler ters gidicektir.
Bende Şahsi olarak yaptığım araştırmalara Göre şuan aklımda olan 2 modeli yazıyım şuracığa = Bajaj Pulsar RS200 - Honda CBR 125R - 250R
Yardımlarınıza çok muhtacım şuan cidden fazla araştırınca kafam allak bullak oldu cok karısık yanlıs bır karar vermek ıstemıyorum.
Çabuk hızlanan seri bir motor olmalı - sehir içi kullanıcam max speed pek mühim değil.
Yedek Parça ağı geniş her ilde bulunan bir marka olmalı. Kronik Sorunları olmamalı.
Yedek Parça Fiyatı uygun olmalı malum yeniyiz mutlaka bişiler ters gidicektir.
Bende Şahsi olarak yaptığım araştırmalara Göre şuan aklımda olan 2 modeli yazıyım şuracığa = Bajaj Pulsar RS200 - Honda CBR 125R - 250R
Yardımlarınıza çok muhtacım şuan cidden fazla araştırınca kafam allak bullak oldu cok karısık yanlıs bır karar vermek ıstemıyorum.